Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε τον Τσούμπα Άκπομ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Δημοφιλή

Ο Τσούμπα Άκπομ έκανε τη μεγάλη μεταγραφή στον Άγιαξ το φετινό καλοκαίρι, και δείχνει ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του, έχοντας σκοράρει ήδη τα πρώτα τέσσερα γκολ του στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Για την παρουσία του πρώην συμπαίκτη του στον «Αίαντα» και την Ολλανδία μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, πλέκοντας το εγκώμιο του Νιγηριανού, με Αγγλικό διαβατήριο, επιθετικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κοινή τους παρουσία στον ΠΑΟΚ:

«Ο Τσούμπα ήρθε στον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής που προερχόταν από τη σχολή της Άρσεναλ, οπότε περιμένεις κάτι από αυτόν. Φυσικά ήταν ένα αγόρι από το Λονδίνο, που δε μασούσε τα λόγια του. Αλλά ήταν πολύ θετικός και μπήκε στο γκρουπ, θέλοντας πραγματικά να παίξει. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο παίκτη. Στην πραγματικότητα, είναι ένας μη Άγγλος παίκτης. Πάντα του έλεγα «Δεν πρέπει να έχεις αγγλικό διαβατήριο».

Για τη μεταγραφή του στον Άγιαξ:

«Νομίζω ότι είναι ένας πραγματικός επιθετικός επιπέδου Άγιαξ. Ίσως να είναι λιγότερο καλός σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού από τον Μπρόμπεϊ. Όπως για παράδειγμα το να μπορείς να παίξεις μαζί του, και στη συνέχεια αυτός να βρει μια καλή πάσα. Σε αυτό ο Τσούμπα μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, έχουμε κάνει συζητήσεις για αυτό. Στον ΠΑΟΚ έπαιζα συχνά στη θέση «10» πίσω από τον Άκπομ και μιλούσαμε συχνά κατά τη διάρκεια τον αγώνα. «Παίζουμε μαζί ή παίζεις μόνος σου;» Τι μου απάντησε τότε; «F*k, ας παίξουμε».

Για το αν μίλησε μαζί του, πριν πάρει τη μεταγραφή στον Άγιαξ:

«Όταν ο Άγιαξ έδειξε ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι, και είχαμε κάποια επαφή. Του είπα ότι πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία. Τις τελευταίες εβδομάδες είναι ο Άκπομ που ξέρω. Το δύσκολο για αυτόν είναι ότι ο Μπρόμπι είναι καλός ποδοσφαιριστής, που δεν μπορεί να μείνει έξω. Αλλά νομίζω πως μπορούν να παίξουν καλά μαζί».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία