Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στην Εθνική του Τόνγκο ο Νάρεϊ

Δημοφιλή

Ο Κάλεντ Νάρεϊ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, αλλά η καταγωγή του είναι από το Τόγκο, τη χώρα από όπου προέρχονται οι γονείς του. Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ διέθετε εξ αρχής τη γερμανική υπηκοότητα, έτσι η όποια παρουσία του σε εθνικό ποδοσφαιρικό επίπεδο φάνταζε πολύ δύσκολη. Μέχρι που έφτασε στα 29 του χρόνια για να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Έτσι, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Τόγκο (FTF) ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα (13/11) η πολυαναμενόμενη άφιξη του Νάρεϊ στην εθνική ομάδα της χώρας, σηματοδοτώντας μια κομβική στιγμή για τους Sparrowhawks.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας ο παίκτης της Αλ Καλί που βρισκόταν εδώ και καιρό στα ραντάρ τους, επέδειξε με συνέπεια «υποδειγματική και αθλητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων». Παρά την έκδηλη αγάπη του για το Τόγκο, δεν είχε παρουσιαστεί ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα.

«Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους έως ότου ο παίκτης έδωσε τη συμφωνία του τον Ιούλιο του 2023», αναφέρει το δελτίο τύπου που υπογραμμίζει τις επίμονες διαπραγματεύσεις που οδήγησαν τελικά σε συμφωνία αυτό το καλοκαίρι. Ο Νάρεϊ έχει φέτος εννιά συμμετοχές και δυο γκολ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία