Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε Μίσιτς ο Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άνοιξε τα «χαρτιά» του ενόψει της μάχης του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τονίζει ότι οι παίκτες του Δικεφάλου θα το αντιμετωπίσουν σα να είναι το τελευταίο ματς της ζωής τους, αποθεώνοντας συν τοις άλλοις και τον Γιόζιπ Μίσιτς δεδομένου πως επισήμανε ότι «συνιστά τον κορυφαίο παίκτη της αντίπαλης ομάδας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την «μάχη» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Όλοι ξέρουμε οτι το πιο σημαντικό είναι το επόμενο και αυριανό παιχνίδι. Όλοι θα μπουν στο γήπεδο και θα παίξουν σα να παίζουν το τελευταίο ματς της ζωής τους. Τα υπόλοιπα πράγματα αφορούν εμένα. Πηγαίνουμε με τη λογική παιχνίδι με παιχνίδι, εστιάζουμε στο αυριανό και θα δούμε για τα ματς που έρχονται. Αυτή ήταν η προσέγγιση μας και ο γνώμονας για την ενδεκάδα είναι πάντα το ποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Χάιντουκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Το ξεκαθάρισε και ο Κοτάρσκι δεν είναι εύκολο να συγκρίνουμε Χάιντουκ και Ντιναμό, έχουν διαφορετικά στυλ επίσης, συγκρίνουμε διαφορετικές περιόδους. Για εμάς η Ντιναμό έχει εμπειρία έχει ποιότητα και υπομονή. Προσπαθεί να διαβάσει τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν θα είναι συγκεντρωμένος και να χτυπήσει. Το κροατικό ποδόσφαιρο έχει ποιότητα είναι σε υψηλό επίπεδο, έχει την εκτίμηση μου και παίκτες στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν μπορώ να συγκρίνω τα 2 ματς».

Για τον Μίσιτς: «Ο Μίσιτς είναι ο καλύτερος παίκτης τους όχι μόνο από το πώς παίζει με την μπάλα αλλά και λόγω προσωπικότητας που ηγείται στο γήπεδο που οδηγεί την ομάδα και κινείται στο γήπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία