Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κοτάρσκι: «Η ποιότητα μας, μπορεί να μας δώσει πρόκριση!»

Δημοφιλή

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου με τον Κροάτη κίπερ να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι η ομάδα που θα προκριθεί,  ενώ σημείωσε ότι ο Δικέφαλος ξέρει τα αδύναμα σημεία της Ντιναμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοτάρσκι:

Για το ότι καλείται να στεναχωρήσει τους συμπατριώτες του:

«Είμαι επαγγελματίας αύριο είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, παίζω για το κλαμπ και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτή είναι η προσέγγιση μου».

Για αν του δίνει κίνητρο ότι παίζει στην Κροατία και ένα σχόλιο για την κλήση του στην εθνική:

«Είναι ωραίο να είσαι εδώ, στο σπίτι μου, φέρνει κάποια συναισθήματα. Ωστόσο, όχι κάτι ιδιαίτερο. Για την εθνική είναι τιμητικό και είμαι χαρούμενος που ήρθε αυτή η κλήση. Ήταν μια όμορφη εβδομάδα για εμένα, αλλά έχουμε ακόμα 2 εβδομάδες έως τότε, οπότε εγώ δουλεύω σκληρά για τον ΠΑΟΚ. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Για τη διαφορά του αγώνα με την Χάιντουκ και αυτόν με την Ντιναμό:

«Δεν είναι καλό να συγκρίνουμε τα 2 ματς, ήμασταν μια νέα ομάδα τότε, δεν θα είναι ίδια ματς. Θα είναι άλλο παιχνίδι, σεβόμαστε την Ντιναμό, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και την ποιότητα μας».

Για το τι ανάλυση έχει γίνει από τον ΠΑΟΚ στην Ντιναμό:

«’Οπως είπα δεν θα είναι καλό να πούμε κάτι, έχουμε κάνει την ανάλυση μας, έχουμε κάνει την ανάλυση μας. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά θα είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να προκριθούμε»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία