Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αποστολή με απουσία-έκπληξη ενόψει Ατρομήτου

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει μαζί του στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Ράφα Σοάρες, όπως και οι ανέτοιμοι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες, αλλά και οι Λύρατζης-Τζίμας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Επιτέλους αγωνιστική δράση. Μετά από 2,5 εβδομάδες, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχτεί τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo στην τελευταία πρόβα της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το πρωί του Σαββάτου (21.10). Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα».


Τελευταία νέα

Ελεύθερη είσοδος στη φιέστα του ΠΑΟΚ

Με ελεύθερη είσοδο αναμένεται να διεξαχθεί η φιέστα του ΠΑΟΚ κατά την τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση τη φετινή αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία