Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Από Ηγουμενίτσα μέχρι Ρόδο

Δημοφιλή

Παρά το γεγονός ότι η Σούπερ Λιγκ 2 θα αρχίσει στις 6 Νοεμβρίου, δεν θα γίνουν πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές και το πρόγραμμα θα είναι λιγότερο «πιεσμένο» για τις ομάδες σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Κι αυτό συμβαίνει όχι για ένα και δύο, αλλά για τρεις βασικούς λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε κάθε όμιλο μετέχουν από δύο ομάδες λιγότερες, άρα το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 28 κι όχι στις 32 αγωνιστικές. Και, ακόμη, φέτος δεν υπάρχει η υποχρέωση της λήξης στις αρχές Μαΐου, μια και δεν πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Τέλος, πέρσι καταγράφηκαν πολλές αναβολές αγώνων εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού, κάτι που δεν προβλέπεται να συμβεί στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Για τον ΠΑΟΚ Β΄ το ταξίδι στη Ρόδο για την αναμέτρηση με το Διαγόρα θα είναι το πιο μακρινό, στο οποίο θα υποχρεωθεί στη διάρκεια της σεζόν. Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β΄ θα βρεθεί και μια φορά στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β΄, ενώ θα ταξιδεύσει και στην Ηγουμενίτσα για την αναμέτρηση με το Θεσπρωτό. Στον πρώτο όμιλο μετέχουν συνολικά πέντε ομάδες της Θεσσαλίας (Νίκη Βόλου, Αναγέννησης Καρδίτσας και τρεις της Λάρισας, η ΑΕΛ, ο Απόλλων κι ο Ηρακλής), τρεις της Θεσσαλονίκης (Ηρακλής, Μακεδονικός και Απόλλων Πόντου) κι άλλες τρεις από τη Μακεδονία (Πανσερραϊκός, Βέροια, Αλμωπός Αριδαίας).


Τελευταία νέα

Φωτιά σε φορτηγά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Στις φλόγες τυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης φορτηγά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από φωτιά που ξέσπασε. Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα...

Στην ίδια κατηγορία