Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αντίστροφη μέτρηση για Μαουρίτσιο

Δημοφιλή

Στον έκτο μήνα της αποθεραπείας του μπήκε ο Μαουρίτσιο. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος χαφ είχε περάσει την Πρωταπριλιά την πόρτα του χειρουργείου –στη Λισαβόνα-για την αποκατάσταση του χιαστού, μετά τον τραυματισμό του στο ματς της 10ης Μαρτίου με τον Ατρόμητο. Και ήδη ο λατινοαμερικάνος κεντρικός μέσος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

*Τουλάχιστο δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν είναι πολύ καλά τελευταία. Ο ένας είναι πολύ αγχωμένος γιατί ξέρει πως πρέπει να αποδεικνύει πράγματα, κι αυτό τον στρεσάρει και τον αποσυντονίζει. Ο άλλος περνά κάποιες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του και δεν είναι πολύ καλά. Ανθρώπινα είναι όλα, αλλά ας ελπίσουμε να τα λύσουν σύντομα τα θέματά τους, γιατί τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν…

*Δικαιολογημένα πανηγυρίζει ο Χοσέ Κάνιας, που για πρώτη φορά στην καριέρα του θα παίξει-με τον Ερυθρό Αστέρα-στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από αυτήν τουλάχιστον την άποψη, ο 32χρονος Ισπανός θεωρεί εαυτόν δικαιωμένο για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Βελιγραδίου.

*Η Βοϊβοντίνα άφησε ελεύθερο τον Νεμάνια Μιλόγεβιτς, τον 21χρονο γιο του Βλάνταν κι ο Πανιώνιος τον έκανε δικό του. Ο Νεμάνια γεννήθηκε στη χώρα μας κι επέλεξε την ελληνική εθνική ελπίδων!

*Οι τρεις κίτρινες, που… πρόλαβε να μαζέψει ο Μάτος στα ισάριθμα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, του στέρησαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τη Σλόβαν. Ο Βραζιλιάνος είναι ο πιο… άτακτος στα ευρωπαϊκά ματς, μετρώντας συνολικά έντεκα κίτρινες, αλλά και μία αποβολή (πέρσι με την Μπενφίκα). Για να φανεί και η διαφορά, αρκεί να σημειωθεί ότι οι δύο στόπερ, οι Κρέσπο και Βαρέλα, μετρούν από πέντε και τέσσερις κίτρινες κάρτες αντίστοιχα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία