Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το backstage του «γάμου» Ίβιτς – ΑΕΚ

Δημοφιλή

Εποχή Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος μάνατζερ επιβεβαίωσε όσα έγραφε η “FORZA” για λογαριασμό του την περασμένη εβδομάδα, πριν το «πάρτι» της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ που προκάλεσε την παραίτηση το Νίκου Λυμπερόπουλου.

«Είναι αλήθεια πως ο agent Ίλια Ίβιτς έχει αρχίσει τελευταία να σκέφτεται να βγάλει από τη ναφθαλίνη το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή;» γράφαμε επί λέξει σε αυτήν εδώ την στήλη την περασμένη εβδομάδα και οι ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ, ήρθαν να μας δικαιώσουν πανηγυρικά.

Ο Σέρβος μάνατζερ ανέλαβε το ρόλο του «αντί – Λυμπερόπουλου» στην Ένωση και η στήλη μπορεί να ευλογεί τα γένια της, από την στιγμή που προειδοποίησε εγκαίρως για το νέο κοστούμι με το οποίο… παίζει σοβαρά να κυκλοφορεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στα γήπεδα.

Γράψαμε για το κοστούμι που κατεβαίνει από τη ναφθαλίνη προτού καν αρχίσει να γράφεται το όνομα του Ίβιτς στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και πριν από την ήττα της Ένωσης από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που προκάλεσε την παραίτηση του Λυμπερόπουλου.

Να τα θυμόμαστε, να τα λέμε, να τα γράφουμε κι αυτά.

Παρεμπιπτόντως, η έναρξη της συνεργασίας του Ίβιτς με την ΑΕΚ και η επιστροφή του Σέρβου μάνατζερ 12 χρόνια μετά την πρώτη του θητεία (ως τεχνικός διευθυντής) στην Ένωση, εμπεριέχει «ζουμερό» παρασκήνιο.

Πολλά και διάφορα θα μπορούσαν να γραφτούν, αλλά σε πρώτο χρόνο κρατήσει αυτό.

Ένας καφές του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο (στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη) στην Γλυφάδα λίγο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, ήταν αυτός που επί της ουσίας έβαλε το νερό στο αυλάκι για την συνεργασία του Ίλια Ίβιτς με την ΑΕΚ.

Προφανώς στα ιδιαίτερα διαμερίσματα των «κιτρινόμαυρων» έβλεπαν τι πρόκειται να ακολουθήσει και έσπευσαν να κάνουν τα κουμάντα τους, βολιδοσκοπώντας τον (παλιόφιλο) Ίβιτς και διερευνώντας τις προθέσεις του.

*Ο Σωκράτης Κόκκαλης μετέφερε το προσωπικό… report του στο φίλο του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, ή απέφυγε τις έντονες και μεγάλες συγκινήσεις;

*ΚΟΥΪΖ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ; ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η…. ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ;

*Παρά το «φλερτ» του Κάλε Χόλμπεργκ με δύο ελληνικές ομάδες (Άρης, Παναθηναϊκός) ο Σουηδός επιθετικός συνεχίζει στην Νόρκεπινγκ. Το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και τότε θα΄χει τη δυνατότητα ως ελεύθερος να έρθει στην Ελλάδα. Κι αν στο «τριφύλλι» ίσως να μην υπάρχει τότε ιδιαίτερα «ζεστό» ενδιαφέρον για τη συνεργασία τους, το σίγουρο είναι πως στον Άρη θα τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες, έχοντας ενημερώσει σχετικώς τον εκπρόσωπό του, Μάρτιν Νταλίν.

*Οι επιτυχίες εκτός από δόξα και χρήμα, φέρνουν και νέα συμβόλαια. Όχι μονάχα για τους παίκτες, αλλά και για τους προπονητές. Και στην προκειμένη περίπτωση, ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε γερή υποθήκη για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, έπειτα από την πρόκριση και την συμμετοχή της πεϊραικής ομάδας στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η δημοτικότητα του Πορτογάλου κόουτς, κινείται σε επίπεδα limit up στο λιμάνι.

*Το ενδιαφέρον της Μονπελιέ για τον Βασίλη Μπάρκα και η προσφορά που κατέθεσε στην ΑΕΚ για την απόκτησή του, δεν αποδείχτηκαν αρκετά για να στείλουν τον διεθνή τερματοφύλακα στη Γαλλία. Ωστόσο «σκαλίζοντας» η στήλη την υπόθεση, ανακάλυψε πως η πρώτη προσφορά της Μονπελιέ προς την Ένωση δεν ήταν 4,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως κυκλοφόρησε και γράφτηκε, αλλά 7 μύρια! Κάτι παραπάνω παίζει να ξέρει ένας Σέρβος ατζέντης.

*Ο χρόνος και οι μεταγραφές, γιατρεύουν όλες τις πληγές. Μπορεί ο Νίκος Καρέλης να είχε αποχωρήσει από την μανατζερική στέγη του Χρήστου Γάτση (μεταπηδώντας σε εκείνη του Τζακ Λιχτενστάιν) ωστόσο το deal με την Μπρέντφορντ το έκλεισε ο Έλληνας agent! Ναι, συμβαίνουν κι αυτά. Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον άλλοτε μάνατζερ του και πήγαν μαζί στο Νησί, προκειμένου ο 27χρονος παίκτης να υπογράψει συμβόλαιο εντός έτους με τις «μέλισσες».

*Η ιδέα της συνεργασίας με μια αγγλική ομάδα, ποτέ δεν έπαψε να «φτιάχνει» τον Γιώργο Δώνη. Κι αν ο κόουτς του Παναθηναϊκού… γείωσε το πρόσφατο ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει τις κεραίες του στραμμένες προς το Νησί. By the way, στη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, τι άποψη να΄χουν άραγε για τον Έλληνα τεχνικό;

*Πού ανακάλυψε η ΑΕΚ τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό Σαραράζ και επεδίωξε να τον φέρει στην Ελλάδα; Ας είναι καλά ο agent,Μάκης Ζαπατίνας που «σύστησε» στην Ένωση τον 21χρονο ποδοσφαιριστή της Αλ Ραμθά. Κι αν δεν υπήρχε το «αγκάθι» της βίζας του, σήμερα ο νεαρός παίκτης θα ήταν παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

*Στις αγορές του εξωτερικού έχει στρέψει εξ ολοκλήρου τις κεραίες του ο Κλάους Αθανασιάδης, έπειτα από την παρατεταμένη μεταγραφική…άπνοια στην Ελλάδα. Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ επιδιώκει να βρει ομάδα εκτός συνόρων για δεύτερη φορά στην καριέρα του, έπειτα από την παλαιότερη θητεία στην Μακάμπι Χάιφα, από την οποία δεν διατηρεί και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ

Στην στήλη της περασμένης εβδομάδας γράψαμε σχετικά με την… περήφανη πώληση που «έκαιγε» τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώσει το φετινό καλοκαίρι, μαζί με το ελβετικό ενδιαφέρον για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έβαζε στα καλοκαιρινά «SOS» την πώληση ενός ποδοσφαιριστή που θα έφερνε «ζεστό» χρήμα στο κλαμπ.

Δυστυχώς όμως για τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού», παρά τις επίπονες προσπάθειες του εκπροσώπου του Χατζηγιοβάνη, δεν βρέθηκε σύλλογος στο εξωτερικό που να «σκάσει» 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό.

Η στήλη αλίευσε πως τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών μεταγραφών, υπήρξε ενδιαφέρον από Ελβετία μεριά και συγκεκριμένα (έτσι για να πάμε το ρεπορτάζ ένα βήμα πιο μακριά) από την Ζυρίχη.

Μάλιστα στο τραπέζι έχει πέσει η προοπτική να υπογράψει ο νεαρός ποδοσφαιριστής ως δανεικός στο συγκεκριμένο κλαμπ και να μπει μια υψηλή οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι κι αφού προηγουμένως ο παίκτης επεκτείνει το συμβόλαιό του (λήγει το 2020) με τον Παναθηναϊκό.

Εν τέλει όμως, η Ζυρίχη δεν προχώρησε στο…παρασύνθημα και ο Χατζηγιοβάνης συνεχίζει αμετάθετος στο «τριφύλλι».

ΝΕΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Είναι αλήθεια πως ο Έλληνας μάνατζερ, ετοιμάζεται να αναλάβει υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη; Αλήθεια είναι. Η συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο των «κιτρίνων», Θεόδωρο Καρυπίδη είναι δεδομένη κι είναι καθαρά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επισήμως. Κι όπως λένε αυτοί που ξέρουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στο εσωτερικό του συλλόγου, ένας από τους λόγους που ο Ντίνος Διαμαντόπουλος τα βρόντηξε κι έφυγε, ήταν και αυτή η συμφωνία που δεν του… καθόταν καλά. Για τους δικούς του λόγους.

*ΚΟΥΪΖ: ΠΟΙΑ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΗ ΠΑΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ «ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ» ΓΕΡΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΄ΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Χάλκινη» η Κ18 βόλεϊ του ΠΑΟΚ!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ....

Στην ίδια κατηγορία