Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στήριξη… διαρκείας στο χάντμπολ

Δημοφιλή

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στο ανδρικό και γυναικείο χάντμπολ με τα δύο τμήματα του ΠΑΟΚ να προσδοκούν στην στήριξη του κόσμου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχει ξεκινήσει για τις ομάδες χάντμπολ του Δικεφάλου, με τις γυναίκες να μπαίνουν πρώτες στον… ρυθμό των επίσημων υποχρεώσεων. Οι νταμπλούχες Ελλάδας θα φιλοξενήσουν στη Βέροια στις 13 και 15 Σεπτεμβρίου την τουρκική Μουράτπασα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup και θέλουν με την στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ από την περιοχή και όχι μόνο να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Στους δύο αγώνες που θα δοθούν στο Φιλίππειο, έπειτα από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων, θα ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση του κοινού. Η τιμή τους ανέρχεται στα 20 ευρώ και αφορά όλους τους αγώνες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την προετοιμασία της ενόψει της συνεχίζει και η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου που θέλει να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν και να δώσει «απαντήσεις» σε όσους θεωρούν ότι το σύνολο του Αλέξη Παπαβασίλη δεν θα καταφέρει με αξιώσεις να διεκδικήσει κάποιον από τους δύο φετινούς τίτλους. Σύμμαχο σε αύτη τους την προσπάθεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν τον κόσμο της ομάδας. Όπως και στις γυναίκες, έτσι και στους άνδρες, τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ κοστίζουν 20 ευρώ και συμπεριλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες των «ασπρόμαυρων» στο κλειστό της Νεάπολης σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Σε μία σημαντική ενίσχυση κάτω από την ρακέτα προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου που φέρνει στην Ελλάδα την 26χρονη και ύψους 1,85 μ., Αλέξις Βαϊολετάμα που θα προσθέσει στην καριέρα της ακόμη μία χώρα στην οποία έχει αγωνιστεί. Η Αμερικανίδα ξεχώρισε με το ύψος της στο κολεγιακό πρωτάθλημα της πατρίδας της και ήταν μέσα στις καλύτερες παίκτριες στην κατηγορία των ριμπάουντ. Μάλιστα, εκπροσώπησε τη χώρα της σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή χωρών όπως η Κίνα, η Δανία και η Τσεχία. Οι εμφανίσεις της, της άνοιξαν την πόρτα της Ευρώπης με την Βαϊολετάμα να αγωνίζεται στο φιλανδικό πρωτάθλημα μετρώντας 17,5 μ.ο πόντων σε 27 παιχνίδια. Η Αμερικανίδα στη συνέχεια αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα των Πουέρτο Ρίκο και Κορέας, πριν επιστρέψει για τη δεύτερη ευρωπαϊκή της θητεία, αυτή τη φορά στη Μαδέϊρα φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφτου πορτογαλικού πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν η 26χρονη φόργουορντ πέρασε με μεγάλη επιτυχία και πάλι από το φιλανδικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη με τη φανέλα της Ταπιόλαν Χόνκα και συνεχίζοντας με εντυπωσιακές επιδόσεις σε σκοράρισμα (15,1 μ.ο) και ριμπάουντ (9,9) σε 30 παιχνίδια, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μέλος των Γουέριμπι Ντέβιλς στο πρωτάθλημα Αυστραλίας. Είναι μία από τις λίγες αθλήτριες που στην ηλικία της έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αυστραλία) και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα περιπέτεια στην καριέρα της, αυτή τη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη για την επιλογή της αυτή.

ΜΕ ΚΑΖΟΡΟΦΣΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΠΟΥΚΕΡΚΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Με προπονήσεις στο χώμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και με μπάλα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, παρουσία τόσο της Κλαούντια Καζορόσφκα, όσο και της Καρολίνα Αλμπουκέρκι έχουν ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Δικεφάλου.

* Την πέμπτη θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες κατέκτησε η εθνική ομάδα βόλεϊ των κορασίδων με την Σταματία Κυπαρρίση να είναι και πάλι εκ των κορυφαίων αθλητριών. Η νεαρή διεθνής ακραία του ΠΑΟΚ ήταν καταλυτική στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βοσνία σημειώνοντας 19 πόντους (15 από επίθεση και τέσσερις με μπλοκ).

«ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ»

Το κορυφαίο όνομα στο χώρο της καλλιτεχνικής κολύμβησης κράτησε στο δυναμικό του ο ΑΣ ΠΑΟΚ, με την Χριστίνα Θαλασσινίδου να αναλαμβάνει χρέη τεχνικής συμβούλου, δηλώνοντας: «Χαίρομαι που για μια ακόμη χρονιά θα είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ από το πόστο της τεχνικής συμβούλου του τμήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, το διοικητικό συμβούλιο και, ιδιαίτερα, την Έφορο του τμήματος κ. Άννα Γουδή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Το μόνο που έχω να υποσχεθώ είναι ότι οι γνώσεις και η εμπειρία μου θα τεθούν στην υπηρεσία των ταλαντούχων αθλητριών του ΠΑΟΚ».

ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

Την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν οι ομάδες μπάσκετ γυναικών, νεανίδων και κορασίδων του ΠΑΟΚ. Οι παίκτριες της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν στο PAOK Sports Arena εκεί όπου τους καλωσόρισε ο έφορος του τμήματος, Βασίλης Αγγελίδης, αλλά και ο τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός που παραμένει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο για μία ακόμη σεζόν. Την πρώτη τους συνάντηση είχαν και οι κορασίδες του ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό, Νίκο Παπαδόπουλο να οριοθετεί τους στόχους της νέας σεζόν που παραμένουν και φέτος υψηλοί τόσο σε επίπεδο ΕΚΑΣΘ, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αποδεδειγμένη και με νούμερα είναι πλέον η κυριαρχία της ομάδας κορασίδων του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ την τελευταία πενταετία. Ο ΠΑΟΚ είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα στη Θεσσαλονίκη στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, με τους υπεύθυνους του τμήματος να είναι αποφασισμένοι να μείνουν στην πρώτη θέση για πολλά χρόνια.

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Ο ΠΑΟΚ

Πράξη έκανε τη δημοσία υπόσχεση στήριξης προς το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο έφορος του τμήματος πάλης, Χάρης Μάλλιος, αγοράζοντας πέντε εισιτήρια διαρκείας, αποδεικνύοντας πως ο Δικέφαλος στα δύσκολα είναι μία οικογένεια. Ο κ. Μάλλιος, μαζί με τους αθλητές του συλλόγου, Αβραάμ Σωτηριάδη, Γιώργο Σωτηριάδη, Αρχοντή Ξούρα, Σταύρο Ξούρα και Χρήστο Θεοδωράκη συναντήθηκαν με το νέο προπονητή της ομάδας μπάσκετ Κώστα Φλεβαράκη που τους ευχαρίστησε για τη συμβολική, αλλά και ουσιαστική κίνηση στήριξης τους προς το τμήμα, ευχόμενος μάλιστα η συγκεκριμένη πράξη να βρει και άλλους μιμητές. Να σημειωθεί, πως ο κ. Μάλλιος πριν λίγα χρόνια είχε δωρίσει την προσωπική του συλλογή τευχών από το περιοδικό «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» στο μουσείο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

ΒΟΛΕΙ

Με τον Γιάννη Τακουρίδη θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ μιας και ο Έλληνας κεντρικός δε θα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι δύο… απόντες πλέον για τον Γιούρι Φιλίποφ είναι ο Ντίμα Φιλίποφ και ο Στιβ Μάρσαλ που αναμένονται αργότερα στη Θεσσαλονίκη.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Διακοπές… τέλος για το τμήμα πυγμαχίας του ΑΣ ΠΑΟΚ, με τους αθλητές του Δικεφάλου να έχουν επιστρέψει στο ρινγκ. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στο γυμναστήριο του τμήματος και στον προπονητή κ. Γιώργο Ελευθεριάδη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασαν δουλειά οι αθλήτριες των ακαδημιών του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που εδρεύουν δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι νεαρές παίκτριες μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος για να στελεχώσουν στο μέλλον το ρόστερ των… μόνιμων πρωταθλητριών Ελλάδος. Ακαδημίες για μικρά κορίτσια θα λειτουργήσουν από φέτος και στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

ΑΣ ΠΑΟΚ

Σύσσωμη η «οικογένεια» του ΑΣ ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης και εκλεκτού μέλους του Δικεφάλου, Κωνσταντίνου Ζέρβα. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Άκης Μπεκιάρης, που ευχήθηκαν στον κ. Ζέρβα καλή επιτυχία για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

ΠΟΛΟ

Την πρώτη… βουτιά της σεζόν πραγματοποίησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης τα τμήματα υποδομής του πόλο του ΠΑΟΚ. Οι νέοι άνδρες, έφηβοι και παίδες είχαν την πρώτη τους συνάντηση με το τεχνικό τιμ που αποτελείται από τους Λάκη Παρασκευόπουλο και Βαγγέλη Βλαζάκη, με τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς να παραμένουν υψηλοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία