Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανησυχία λόγω Μπάμπα στην Γκάνα

Δημοφιλή

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ράχμαν Μπάμπα να μένει εκτός αποστολής για το Κόπα Άφρικα, μετά από δικό του αίτημα, επιβεβαιώθηκαν, με τον μπακ του ΠΑΟΚ να μην βρίσκεται στις τελικές κλήσεις της Εθνικής Γκάνας, και στα ΜΜΕ της πατρίδας του να εκφράζεται προβληματισμός για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα από τη Γκάνα:

«Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν φέρεται να ζήτησε να αποκλειστεί από την αποστολή των «Μαύρων Αστεριών» για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι είχε βρεθεί στην προεπιλογή για το τουρνουά που ξεκινά σε δύο εβδομάδες και ο προπονητής της Γκάνας, Κρις Χιούτον ανακοίνωσε την αποστολή των 27, με τον Μπάμπα να μην μπαίνει στο αεροπλάνο, αφού έχει ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις του το τεχνικό τιμ.

Μετά από πάνω 50 παιχνίδια με την Εθνική, και πλησιάζοντας στα 30 του χρόνια, ο Ράχμαν πιστεύει ότι πρέπει να αφήσει χώρο για άλλους παίκτες. Είναι άγνωστο το αν θα επιστρέψει στην Εθνική μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, παρά την πλούσια εμπειρία του σε διεθνείς διοργανώσεις. Ο Μπάμπα έπαιξε για τελευταία φορά για την ομάδα στα προκριματικά της διοργανώσεις, στο παιχνίδι με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, τον περασμένο Σεπτέμβριο».


Τελευταία νέα

Απίστευτο! Δεν κάλεσαν τον Αλμέιδα σε απολογία

Τις κλήσεις σε απολογία για την 8η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, κι ενώ σε αυτές...

Στην ίδια κατηγορία