Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανεβασμένος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 17η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 13:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος, προέρχεται από το νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στον Αθηναϊκό με 53-72, και πλέον θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, συνοδεύοντας τα με καλά αποτελέσματα. Το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη βρίσκεται στην έβδομη θέση με 20 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.

Απέναντί του, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 91-94 από τη Νίκη Λευκάδας, και παρέμεινε στην όγδοη θέση με 19 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω του ΕΟΚ TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα μας, κόντρα σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΣ. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την καλή εμφάνιση από το προηγούμενο παιχνίδι, και να δείξουμε ακόμα περισσότερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Νιόπλιας και ο Άρης

Ζουν κι αναπνέουν στον Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου. Το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εμπεριέχει ιστορικό χαρακτήρα...

Στην ίδια κατηγορία