Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Αναμονή για την κατάσταση του Σβαμπ στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα με τη Χάιντουκ (10/8), που θα διεξαχθεί στο Σπλιτ της Κροατίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο των Play Off του UEFA Europa Conference League. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να προπονείται τη Δευτέρα (7/8) και να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων, δείγμα της ετοιμότητας του Ρώσου μέσου.

Ωστόσο, συναγερμός σήμανε με τον Στέφαν Σβαμπ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Η κατάσταση του Αυστριακού θα επανεκτιμηθεί στη σημερινή (8/8) προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τι; 18:45 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Πρέπει να σημειωθεί πως με δεδομένο πως ο Ντούγκλας Αουγκούστο θα απουσιάζει από το πρώτο παιχνίδι με τους Κροάτες, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρυσε στον αγώνα με την Μπεϊτάρ, ο Σβαμπ αποτελεί μια υπερ-πολίτιμη μονάδα για τον ΠΑΟΚ.

Εφόσον, ο Σβαμπ δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πέμπτης (10/8) τότε θα αγωνιστούν οι Φιλίπε Σοάρες και Χάρης Τσιγγάρας, που είναι και οι μόνοι που έχουν απομείνει και στην συνέχεια μπορεί να αγωνιστεί ο Κυριάκος Γιαξής.


Τελευταία νέα

Μεταγραφές: Μίνιμουμ ένας στόπερ, δύο χαφ, ένας μεσοεπιθετικός κι ένας φορ

Ο ΠΑΟΚ των πολλών αλλαγών, διαβάζω δεξιά κι αριστερά, όμως αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Προφανώς και θα γίνουν...

Στην ίδια κατηγορία