Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αν η πνευματική του ετοιμότητα είναι στο 100%, η κορυφή δεν θα είναι πρόσκαιρη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έπιασε ξανά κορυφή. Όλα αυτά, από την ώρα που είναι πρόσκαιρα, δεν είναι τόσο σημαντικά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να βλέπεις γιατί συμβαίνει ό,τι συμβαίνει, και φυσικά το πως θα προχωρήσει το πράγμα.

Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα σ΄ αυτή τη φάση είναι συγκεκριμένα. Είναι μια ομάδα που πρέπει να πολεμάει μέσα στο γήπεδο, ξέροντας πως κανείς δεν θα του χαρίσει τίποτα, όπως συμβαίνει με τους άλλους και θα πρέπει να κοιτάει πως θα κάνει όσο πιο καλά μπορεί τη δουλειά του. Όλα τα υπόλοιπα, προφανώς δεν μπορεί να τα αλλάξει και θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε και στο υπόλοιπο της σεζόν.

Σ΄ αυτή τη φάση, μάλλον συμφωνώ με την επιλογή της ΠΑΕ να μην ασχολείται με τα διαιτητικά τερατουργήματα. Από την ώρα που με τις φωνές δεν κερδίζεις τίποτα, άσε τους άλλους να τρώγονται μεταξύ τους και κάνε εσύ τη δουλειά σου. Χωρίς να πιάνεσαι κορόιδο.

Στο Χαριλάου ο ΠΑΟΚ δεν την έκανε καλά τη δουλειά του και νομίζω ότι ειδικά αυτή την εποχή, που έρχεται μια σειρά από κρίσιμα παιχνίδια, δεν τον ωφελεί και τόσο η μεταγραφική συζήτηση.

Άλλωστε, νομίζω ότι τα μεταγραφικά, ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν στους διεκδικητές του τίτλου στο υπόλοιπο της σεζόν, από την ώρα που μιλάμε για ομάδες που είναι δουλεμένες, έχουν μάθει να κάνουν αυτό που κάνουν, και μια σημαντική προσθήκη τέτοια εποχή, πολύ δύσκολα θα έχει πολύ αποτελεσματικό αντίκτυπο.

Ζωντανό παράδειγμα είναι ο Ολυμπιακός, που έχοντας μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με προπονητές να αλλάζουν, παίκτες να πάνε και να έρχονται, και χωρίς ξεκάθαρη ποδοσφαιρική πολιτική, είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς, πως δύο τρεις ποιοτικές προσθήκες, θα τον κάνουν ομάδα τίτλου. Τέλος πάντων…

Για τον ΠΑΟΚ το μείζον αυτή την εποχή, είναι να μην χάνει το στόχο του από τα μάτια του, να μην αποπροσανατολίζεται.

Η ομάδα έχει φτάσει σε ένα εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό επίπεδο και πρέπει να το επιβεβαιώνει κάθε βδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο μία επιλογή, να ξυπνάει έχοντας στο μυαλό το παιχνίδι που έρχεται και να είναι έτοιμος να πολεμήσει για να το πάρει και να πάει στο επόμενο.

Αυτή τη προσέγγιση δεν την είδα στα πρώτα 20-30 λεπτά με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, αλλά και στο παιχνίδι της Κυριακής στο Χαριλάου.

Ποιοτικά ο ΠΑΟΚ δεν υστερεί σε σχέση με κανέναν, αν η πνευματική του ετοιμότητα είναι στο 100%, η κορυφή δε θα είναι πρόσκαιρη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η παραδοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το άδοξο φινάλε της σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και για τον τραυματισμό που...

Στην ίδια κατηγορία