Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αμβρόσιος Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ τους… ξεβολεύει!»

Δημοφιλή

Με πλούσια εμπειρία στο ποδόσφαιρο χόρτου, και συμμετοχές στη Super League, ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος πλέον δοκιμάζει στη σάλα, με τη φανέλα του νεοσύστατου τμήματος του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος αμυντικός μιλά στη FORZA για τη μέχρι τώρα εμπειρία του, ενώ ζητά σεβασμό για την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δικέφαλος.

Πως αποφάσισες να δοκιμάσεις στη Σάλα, μετά από μια σημαντική καριέρα στο χορτάρι;

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον άθλημα, και πιστεύω ότι στο μέλλον πολλοί πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα στραφούν σε αυτό στο τέλος της καριέρας τους, όπως έκανα κι εγώ. Όσο ζούσα στη Γερμανία το είχα δει σαν άθλημα, αλλά δεν είχα ποτέ επαφή. Ο Ανέστης Λιώνης μου είπε αρχικά ότι θα γίνει μια ομάδα, συζητήσαμε, γνώρισα τον προπονητή και ήμουν από τους πρώτους που βρέθηκαν στην ομάδα».

Υπήρχαν δυσκολίες στην προσαρμογή στα δεδομένα του αθλήματος;

«Μου άρεσε πάρα πολύ, ότι διαφορές και να έχει είναι μπάλα κι είναι κάτι που το κάνω από πολύ μικρός και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Βέβαια είναι ένα τελείως διαφορετικό άθλημα, με διαφορετικά πατήματα, ενώ και τακτικά έχει ιδιαιτερότητες. Εμεις έχουμε μια ποιοτική ομάδα, το μοναδικό μας πρόβλημα είναι η απειρία. Ακριβώς η ίδια ομάδα, σε πέντε μήνες θα είναι καλύτερη, βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα».

Ποιος ο στόχος σας για φέτος;

«Εννοείται ότι υπάρχει ο στόχος της ανόδου και πιστεύω ότι αυτό που έγινε με τη διαιτησία στο παιχνίδι με τους Θρακομακεδόνες θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Στο συγκεκριμένο ματς ήταν κι άνθρωποι της ΠΑΕ, και νομίζω ότι μετά από αυτό θα μας στηρίξουν ακόμα περισσότερο. Από εδώ και πέρα θεωρώ ότι θα είναι όλα διαφορετικά. Έτσι κι αλλιώς, ο ΠΑΟΚ δεν κατέβασε την ομάδα απλά για να υπάρχει».

Τι ακριβώς συνέβη στο παιχνίδι με τους Θρακομακεδόνες;

«Γίνονται διάφορα πράγματα. Βλέπαμε έναν διαιτητή πάρα πολύ επιθετικό προς την πλευρά μας, μετά μάθαμε ότι ο παρατηρητής αγώνα είχε τα δύο παιδιά του στις ακαδημίες της αντίπαλης ομάδας. Το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε εδώ για την τρέλα μας, αγαπάμε την ομάδα. Είναι κρίμα να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος που φέρνει το ποδόσφαιρο σάλας πάνω από τη Λάρισα, κι αυτό μάλλον ενοχλεί και ξεβολεύει κάποιους».

Τι συνθήκες επικρατούν στον ΠΑΟΚ;

«Δεν το συζητώ, θεωρώ ότι είμαστε η πιο οργανωμένη ομάδα, ενώ το τμήμα μετράει μόνο μερικούς μήνες. Κάνουμε προπόνηση σε ένα φανταστικό βοηθητικό γήπεδο στο Παλατάκι, έχουμε τις φανέλες της ποδοσφαιρικής ομάδας, έχουμε τις μπάλες μας. Η οργάνωση μας είναι επιπέδου πρώτης κατηγορίας, και για αυτό μας πονάει κάπως η αντιμετώπιση που είχαμε από κάποιες διαιτησίες. Είμαστε μια νέα ομάδα, με παιδιά που αγαπάνε όλοι τον σύλλογο, και όλοι μέσα σε αυτή θέλουμε την άνοδο».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Πέραν της ενασχόλησης μου με το ποδόσφαιρο σάλας, διαθέτω δερματολογικά ιατρεία σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα. Οπότε η καθημερινότητα μου περιλαμβάνει τα μαγαζιά μου, ενώ οι προπονήσεις είναι προγραμματισμένες το βράδυ, κάτι που μας βοηθά όλους, γιατί έχουμε τις δουλειές μας. Εγώ τελείωσα την καριέρα μου στα 31, πλέον ήρθε ο ΠΑΟΚ και μου έχει δώσει νέο κίνητρο, μου έχει αλλάξει την καθημερινότητα μου. Δεν είχαμε κανένα λόγο να βάλουμε όλοι μια τέτοια υποχρέωση στο πρόγραμμα μας, αν δεν το γουστάραμε».

Τι θες να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος, είναι η αλήθεια. Όταν θα βρω, μου αρέσει να χαλαρώνω με έναν καφέ, σε ένα μεγαλύτερο κενό θα πάω στο σπίτι μου στην Καβάλα. Επίσης, μου αρέσει να παίζω ηλεκτρονική μουσική».


Τελευταία νέα

Μοναδικό ερωτηματικό ο Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία