Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ είναι πια ο αληθινός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη παίζει κυρίως για την πάρτη του. Για τον κόσμο του, για το όνομα του, το πρεστίζ του, την ιστορία του, το ranking του και για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική συγκομιδή από τα Bonus της UEFA.

Μάνι-μάνι, μόνο από το βράδυ της προπερασμένης Πέμπτης εξασφαλίστηκε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ επιπλέον στην σούμα που υπάρχει. Ο Δικέφαλος εξασφάλισε μπόνους 650.000 ευρώ από την μαθηματική κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου και άλλες 500.000 ευρώ από το πριμ που δίνει κάθε νίκη στην φάση ομίλων του Conference League.

Μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ήδη 7.800.000 ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται το Market Pool) και μπορεί να εξασφαλίσει την άνοιξη πολύ περισσότερα, αναλόγως των αποτελεσμάτων που θα φέρει και του πόσο μακριά θα φτάσει.

Ο ΠΑΟΚ όμως -όπως αποδεικνύεται- παίζει και για τους άλλους, για την ακρίβεια παίζει για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν υπάρχει ένας λόγος που η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα στην μάχη για την 15η θέση και την ανάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι τα αποτελέσματα της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μόνος του ο ΠΑΟΚ έχει προσφέρει φέτος στην βαθμολογία της Ελλάδας με τα αποτελέσματα του 3.200 βαθμούς, ενώ όλοι οι υπόλοιποι εκπρόσωποι (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) έχουν προσφέρει αθροιστικά 3.800.

Ναι, ο Δικέφαλος είναι πια ο αληθινός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπάρχουν πλέον χειροπιαστές αποδείξεις…


Τελευταία νέα

Το ψάχνει για MLS ο Ρόις

Ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, έχει κάνει ήδη γνωστό πως θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν από...

Στην ίδια κατηγορία