Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αλλαγή δεδομένων για Μάρκος Αντόνιο

Δημοφιλή

Μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής είναι αυτή του Μάρκος Αντόνιο της Λάτσιο, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να φτάνουν τις προηγούμενες ημέρες σε μια σύγκλιση απόψεων, αναφορικά με τον δανεισμό του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Δικέφαλος αποφάσισε να μην βιαστεί για την περίπτωση του, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο για να δει τι θα προκύψει και με τους υπόλοιπους στόχους του. Με τις ημέρες να περνούν, η ομάδα της Ρώμης αποφάσισε να αλλάξει αρκετά τους όρους του πιθανού deal, με την υπόθεση να μοιάζει δύσκολη, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, η Λάτσιο αντί για μια προαιρετική οψιόν αγοράς, όπου προέβλεπαν οι αρχικές επαφές, πλέον ζητά αυτή να είναι υποχρεωτική για το επόμενο καλοκαίρι, με ένα αρκετά μεγάλο πόσο, μακριά από τα ελληνικά δεδομένα. Η υπόθεση παραμένει ανοικτή αλλά, όπως είναι εύκολα κατανοητό, δυσκολεύει αρκετά.


Τελευταία νέα

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από...

Στην ίδια κατηγορία