Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καλή εμφάνιση και νίκη για τον ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ Β, που «καθάρισε» με 2-0 τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκούμα, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο του μέσα στο 2024, μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο ΠΑΟΚ Β ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει σε κανονική ροή αγώνα.

Πρώτη απειλητική στιγμή για τους «ασπρόμαυρους» ήταν μια εξαιρετική απευθείας εκτέλεση του Χισάμ Κανίς από φάουλ, δεξιά της περιοχής, με τον Περντρέου να πέφτει χαμηλά, για να βγάλει δύσκολα σε κόρνερ στο 12′. Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο γκολ λίγο αργότερα, όταν στο 20′ ο Δαρέλας βρέθηκε στην «καρδιά» της περιοχής, πλάσαρε άψογα, αλλά ο κίπερ του Μακεδονικού υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση, για να κρατήσει το μηδέν.

Τελικά ο ΠΑΟΚ Β πήρε αυτό που δικαιούνταν από το παιχνίδι, λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισού του πρώτου μέρους, με τον Γκούμα να κάνει τρομερή ενέργεια από τα αριστερά, να γυρνάει στη μικρή περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει στον Γρομητσάρη και να καταλήγει στα δίχτυα.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατέβασαν ρυθμό, και στο 35′ βρήκαν και δεύτερο γκολ, με μια φανταστική προσπάθεια του Κωνσταντίνου Γκούμα. Πιο συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κανίς από τα δεξιά, με πάσα, ο Γκούμας με το αριστερό πόδι έστειλε τη μπάλα συστημένη στο απέναντι «Γ», για να γράψει με εντυπωσιακό τρόπο το 2-0, και να δώσει μεγάλο προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αποχώρησε με χτύπημα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, αφήνοντας τη θέση του στον Τσοπόρουγλου. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με το 2-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων» να τους δίνει σαφές προβάδισμα για τη συνέχεια.

Με διάθεση να βρει και τρίτο γκολ μπήκε στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Β, με τον Δαρέλα να σημαδεύει το δοκάρι, με ένα σουτ, περίπου 25 μέτρα από την εστία, μόλις στο 47′. Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν και στο 54′ κοντά στο γκολ, αλλά Κανίς, φεύγοντας στην κόντρα, δεν έσπασε στον Σπυράκο, με αποτέλεσμα η άμυνα να τον προλάβει και να πετάξει σε κόρνερ.

Ο Μακεδονικός από την πλευρά του έψαξε να βρει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, αλλά στο 60′ ο Ταλιχμανίδης σταμάτησε με δύσκολη επέμβαση τον Μπουκουβάλα σε τετ α τετ, διατηρώντας το 2-0.

Όσο περνούσε η ώρα, ο ΠΑΟΚ Β άρχισε να διαχειρίζεται το προβάδισμα του, κατάφερε να αποκρούσει όποια προσπάθεια του Μακεδονικού, και μάλιστα έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ, με τον Πεντρέου να σταματά δύσκολα, ένα δυνατό σουτ του Τσίκου στο 83′.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στις νίκες, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο μέσα στο 2024, και ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 21 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Φίλων, Τασιούρας, Παναγιώτου (80′ Μανωλιούδης), Παντεκίδης, Γρόσδης (43′ Τσοπούρογλου), Σνάουτσνερ, Γκούμας (80′ Τσίκος), Σπυράκος, Δαρέλας, Κανίς (70′ Πανίδης).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Μπάτροβιτς, Γρομητσάρης, Χάσεκ, Μελετίδης (46′ Ζαφειράκης), Λεωνιδόπουλος (63′ Παναγιωτούδης), Λυμπεράκης, Τσιλιγγίρης (63′ Κουλούρης), Σιμόνι (73′ Χερίδης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μια μεγάλη οικογένεια τα Βαρέα Αθλήματα του ΠΑΟΚ (pics)

Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποίησαν τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους...

Στην ίδια κατηγορία