Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Άκυρο» Τσάβι σε Μέσι

Δημοφιλή

Σύμφωνα με δημπσίευμαμε την Nacional, ο Τσάβι προτιμάει να αποκτήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα από το να γυρίσει στο Καμπ Νόου ο Λιονέλ Μέσι και ο λόγος είναι το οικονομικό σκέλος.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει περίπου επτά μήνες ακόμα συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και εάν δεν ανανεώσει θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Πρόσφατα η Equipe ανέφερε πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρίσει από τους Παριζιάνους δίχως να κατακτήσει ένα σημαντικό τρόπαιο, παρότι δημοσιεύματα κατά καιρούς αναφέρουν ότι τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θέλουν να επιστρέψει στη Καταλονία

Σύμφωνα με την Nacional ωστόσο, ο Μέσι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Τσάβι, ο οποίος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα προτιμάει να αποκτήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Οι υψηλές αποδοχές του 35χρονου ποδοσφαιριστή είναι ο λόγος που ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα προτιμάει η ομάδα του να κινηθεί για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Εκτός αυτού ωστόσο, ο Σίλβα αποτελεί και τον διακαή πόθο του Τσάβι, ο οποίος αποτελεί στόχο του ισπανικού κλαμπ από το περασμένο καλοκαίρι.

Προηγούμενο άρθροΤέλος η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΣε… φόρμα ο Άκπομ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία