Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανατροπή με Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Δημοφιλή

Ο Τσάβι Ερνάντεθ είχε ανακοινώσει το προηγούμενο διάστημα την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσέλονα στο τέλος της φετινής σεζόν, όμως με έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπορτά, επιβεβαίωσε πως ο Ισπανός θα παραμείνει τελικά στον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Ο 44χρονος τεχνικός μοιράστηκε τις σκέψεις του μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ενώ τόνισε πως πήρε την καλύτερη απόφαση αυτή τη στιγμή.

«Καλημέρα σε όλους. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα. Έκανε κάποιες δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι θα φύγει, αλλά χθες μου μετέφερε το όραμά του για το πρότζεκτ που έχει για την ομάδα.

Η φιλοδοξία είναι να συνεχίσει να κερδίζει και να είναι πιο ανταγωνιστικός. Οι αλλαγές θα γίνουν για να βελτιωθεί η ομάδα. Από χθες που έγινε η συνάντηση συμφωνήσαμε ότι είναι καλά νέα. Η σταθερότητα είναι το κύριο συστατικό για να πετύχει το πρότζεκτ. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία σε αυτό. Όταν αναλύουμε τις καταστάσεις, ξέρουμε πάντα ο προπονητής μας θέλει το καλύτερο για την Μπάρτσα.

Είναι υπέροχα νέα ότι συνεχίζει ο Τσάβι. Η ομάδα που έχουμε η οποία συμπεριλαμβάνει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, χρειάζεται αυτή την σταθερότητα. Ο Τσάβι είναι σημείο αναφοράς για τους νέους και μπορούμε να το ελέγξουμε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα. Στο διοικητικό συμβούλιο στήριξαν ομόφωνα αυτή την απόφαση», ανέφερε αρχικά ο Λαπόρτα.

Στην συνέχεια της συνέντευξης Τύπου τον λόγο πήρε ο Τσάβι που δήλωσε:

«Ξέρετε πως είμαι μεγάλος θαυμαστής της Μπαρτσελόνα και πάντα προσπαθούσα το καλύτερο για την ομάδα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι o σύλλογος. Όταν συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή του, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, τον αθλητικό χώρο και όλο το Δ.Σ.

Η συμμετοχή των παικτών ήταν πολύ σημαντική, με έκαναν να δω ότι αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί. Δουλεύουμε καλά, είναι ένα πετυχημένο έργο. Οι οπαδοί με έχουν κάνει επίσης να δω ότι πρέπει να συνεχίσω. Το προσωπικό επίσης. Σκέφτομαι τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο. Τον Ιανουάριο σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερο να φύγω, αλλά τώρα το βλέπω διαφορετικά. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία