Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ακόμη ένα επίτευγμα για Μαργαρίτη

Δημοφιλή

Το Σάββατο (3/6) ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι στην Αθήνα με 71-65, στο πλαίσιο του πρώτου μικρού τελικού της φετινής Basket League.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην χθεσινή αναμέτρηση, η επίδοση του Βαγγέλη Μαργαρίτη ξεχώρισε αφού ο αρχηγός του Δικεφάλου σημείωσε 15 πόντους που αποτελούν ατομικό ρεκόρ περιόδου. Η προηγούμενη ήταν και πάλι απέναντι στο Περιστέρι αφού είχε 13 στο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου.

Οι 15 πόντοι του 40χρονου φόργουορντ αποτελούν την κορυφαία, προσωπική επίδοση των τελευταίων 13 αγώνων του στα Play Off και την 4η μεγαλύτερη του σε ματς της post season.

Για να βρούμε την προηγούμενη καλύτερη θα πρέπει να γυρίσουμε στους μικρούς τελικούς του 2018 όταν στον 4ο αγώνα της σειράς του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα είχε σημειώσει 21 πόντους ενώ στον 3ο αγώνα είχε 18 όσους και στον 1ο ημιτελικό του 2015 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το 2016 είχε σημειώσει 16 πόντους στον 1ο προημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ.


Τελευταία νέα

Τέλος από Γιουνάιτεντ ο Βαράν

Τίτλους τέλους για τον Βαράν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! O Γάλλος στόπερ θα αποτελέσει παρελθόν με την Ντόρτμουντ να έχει...

Στην ίδια κατηγορία