Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αυτοί πάνε Πειραιά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στον Πειραιά, με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Από αυτήν απουσιάζει για ακόμα μια φορά το όνομα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που είχε πάρει άδεια για προσωπική του υπόθεση, ενώ εκτός είναι έμειναν και οι Λύρατζης, Νέσμπεργκ, που πρόσφατα άρχισαν να ακολουθούν τις προπονήσεις μετά τους τραυματισμούς τους. Στα «πιτς» είναι οι Κούρτιτς και Κεντζιόρα.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Και η μάχη των Play Off συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της post season, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (04.04).

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε έγινε και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

O Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία. Αυτοί είναι οι δύο παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Ολιβέιρα, Μπράντον».


Τελευταία νέα

Απίστευτο! Δεν κάλεσαν τον Αλμέιδα σε απολογία

Τις κλήσεις σε απολογία για την 8η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, κι ενώ σε αυτές...

Στην ίδια κατηγορία