Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το deal για Γκορντεζιάνι

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Ντιναμό Τιφλίδας επήλθαν σε συμφωνία αναφορικά με την ελεύθερη μεταγραφή του Βασίλη Γκορντεζιάνι με άμεση ισχύ, αφού αναμένεται να ενταχθεί στη νέα του ομάδα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική Κ21 της πατρίδας του. «Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι είναι ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Τιφλίδας. Σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έφτασε η Ντιναμό Τιφλίδας, για τη μεταγραφή του Βασίλη Γκορντεζιάνι. Το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές αφορά συνεργασία μέχρι το τέλος του 2026».

 

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του ΠΑΟΚ Β, είχε συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά από τη στιγμή που του παρουσιάστηκε μια ευκαιρία που ο ίδιος έκρινε καλή, από τον επίσημο Δικέφαλο δεν ήθελαν να του θέσουν το παραμικρό εμπόδιο και ως εκ τούτου θα επαναπατριστεί με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής. Όπως σε κάθε άλλη ανάλογη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ κράτησε ποσοστό για πιθανή μεταπώληση του 22χρονου φορ ύψους 20%.

Αναφορικά με τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Βασίλης Γκορντεζιάνι κατέγραψε έξι συμμετοχές και τρία γκολ, χάνοντας μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία