Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στη Ντιναμό Τιφλίδας ο Γκορντεζιάνι

Δημοφιλή

Την απόκτηση του Βασίλη Γκορντεζιάνι ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής (24/3), η Ντιναμό Τιφλίδας! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωση, οι Γεωργιανοί ήρθαν σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 22χρονου φορ, με άμεση ισχύ, αφού αναμένεται να ενταχθεί στη νέα του ομάδα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική Κ21 της πατρίδας του.

Ο υψηλόσωμος φορ προέρχεται από τις ακαδημίες του Δικεφάλου, ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Β. Φέτος είχε έξι συμμετοχές και τρία γκολ, χάνοντας μεγάλο μέρος της σεζόν, λόγω τραυματισμού.

H ανακοίνωση των Γεωργιανών:

«Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι είναι ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Τιφλίδας. Σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έφτασε η Ντιναμό Τιφλίδας, για τη μεταγραφή του Βασίλη Γκορντεζιάνι. Το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές αφορά συνεργασία μέχρι το τέλος του 2026.

Ο Γκορντεζιάνι ήταν μέλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του ελληνικού συλλόγου, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν αρκετά με τον ΠΑΟΚ Β, στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας 45 παιχνίδια, 11 γκολ και τέσσερις ασίστ. Όσον αφορά την Εθνική, έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια της ομάδας Κ21 της Γεωργίας, με ένα γκολ. Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι θα ενταχθεί στη Ντιναμό Τιφλίδας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική Κ21».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία