Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το όνειρο του Κοτάρσκι παίρνει σάρκα και οστά

Δημοφιλή

Την πρώτη του κλήση από την εθνική Κροατίας στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι με την Αίγυπτο, την Τυνησία και τη Νέα Ζηλανδία έλαβε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι σε συνέχεια των εντυπωσιακών του εμφανίσεων με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και διά στόματος του Ζλάτκο Ντάλιτς σε δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στην Τυνησία (5-4 στα πέναλτι) αναμένεται να δοκιμαστεί. Μία απόφαση που εξαρχής είχε παρθεί από τους επιτελείς των Κροατών αναφορικά με τους τερματοφύλακες και είχε άμεση εφαρμογή στην προηγούμενη φιλική «μάχη».

Ενδεικτικό πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Κροατών έδωσε φανέλα βασικού στον Λιβάκοβιτς κάτω από τα γκολποστ, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο επιστράτευσε από τον πάγκο τον Ίβουσιτς έχοντας αναδειχθεί σε πρωταγωνιστική φιγούρα, αποκρούοντας τρία πέναλτι όταν το ματς οδηγήθηκε στην εν λόγω διαδικασία. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως μοιράζει ευκαιρίες σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, απομονώνοντας σε προσωπικές του τοποθετήσεις τον Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε σε προσωπικές του τοποθετήσεις ο Ζλάτκο Ντάλιτς αναφορικά με τους τερματοφύλακες που κλήθηκαν στο τουρνουά:«Αποφασίσαμε να δώσουμε σε όλους τους τερματοφύλακες μία ευκαιρία, φυσικά ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακό που ο Ίβουσιτς απέκρουσε τρία πέναλτι και μας οδήγησε στον τελικό αλλά Ντόμινικ Κοτάρσκι και Λάμπροβιτς θα πάρουν τον χρόνο τους».

Από τη στιγμή που οι Κροάτες απέσπασαν τη νίκη κόντρα στην Τυνησία κατά τη διαδικασία των πέναλτι και επί της ουσίας προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά, τίθενται αντιμέτωποι με την Αίγυπτο την Τρίτη στις 22:00 με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επιλογές προσώπων κάτω από τα γκολποστ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία