Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αδιόρθωτος ο Ουάρντα

Δημοφιλή

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με τον Αμρ Ουάρντα, που δείχνει να μην έχει βάλει μυαλό.

Ο Ουάρντα, μόλις 12 μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Ράζα Καζαμπλάνκα, έμεινε ελεύθερος. Ο σύλλογος του Μαρόκου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επικαλείται ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

Τώρα, ο Ουάρντα συμφώνησε με την προσφυγική ομάδα για συμβόλαιο 15 χιλιάδων τον μήνα και η Δόξα έκλεισε ιδιωτικό τζετ για να τον πάει στη Λάρνακα. Μάλιστα, έδωσε 35 χιλιάδες ευρώ για την μεταφορά του παίκτη στην Κύπρο, όμως, την ώρα που έπρεπε να μπει στο αεροπλάνο, επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της κυπριακής ομάδας φάνηκε να λύνεται το θέμα και να είναι έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Κύπρο, να υπογράψει συμβόλαιο και να προπονηθεί.

Ωστόσο, τα κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο «Φαραώ» εξέφρασε στο διοικητικό ηγέτη της ομάδας της Κατωκοπιάς την επιθυμία του να μην ισχύσει η συμφωνία που υπέγραψαν καθώς βρήκε ομάδα στο Ιράν (σ.σ. πιθανόν στην Εστεγκλάλ) για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως γίνεται κατανοητό πλέον όλα είναι στον αέρα και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την έκβαση της υπόθεσης.


Τελευταία νέα

Συνεχίζει στη Ρωσία ο Ίλιτς

Ο Σάσα Ίλιτς από το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) είναι και επίσημα προπονητής της Νίζνι. Ο Ίλιτς αποχώρησε...

Στην ίδια κατηγορία