Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η μεταγραφική καραμπόλα του Νάρεϊ

Δημοφιλή

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι μια ανάσα από την μετακίνηση του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ, με τον σύλλογο με έδρα τον Κόλπο να έχει στείλει πρόταση δύο εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ είναι θετικός στο να πωλήσει έναν ποδοσφαιριστή, που ψάχνεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» θα πορευτούν όπως όλα δείχνουν χωρίς τον Γερμανό εξτρέμ στη σεζόν και για αυτό τον λόγο κιόλας γίνεται αναζήτηση και δεύτερου εξτρέμ στην αγορά.

Ωστόσο, ο Νάρεϊ δεν ήταν ο πρώτος στόχος της Αλ Καλίτζ, που πρώτα χτύπησε την πόρτα της Μονακό για να κάνει δικό της τον Ζέλσον Μαρτίνς, τον Πορτογάλο εξτρέμ, που τη περσινή σεζόν έγραψε 15 συμμετοχές στη Ligue 1.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις των Μονεγάσκων κρίθηκαν υψηλές (5 εκατομμύρια ευρώ) και οι Άραβες τσέκαραν τις άλλες επιλογές τους, με την αμέσως επόμενη να είναι ο Νάρεϊ.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία