Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η μακρά αναμονή για την πρεμιέρα

Δημοφιλή

Δυόμισι μήνες (!) προετοιμασίας, με προπονήσεις και σειρά φιλικών αγώνων, έχει συμπληρώσει η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, που-θεωρητικά-θ’ αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του μπήκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο για προπόνηση στις 28 Ιουλίου, με το σκεπτικό ότι το πρωτάθλημα επρόκειτο ν’ αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Η πρώτη μετάθεση για τη σέντρα στη Σούπερ Λιγκ 2 είχε έρθει για τις 26 Σεπτεμβρίου, ακολούθησε η 10η Οκτωβρίου, μέχρι που φθάσαμε στο επόμενο Σαββατοκύριακο, 16-17 του μηνός. Μόνο που, με όλα αυτά που συμβαίνουν στο «μαγικό» χώρο της συγκεκριμένης κατηγορίας, κάνεις δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι όντως η μπάλα θ’ αρχίσει να κυλάει στο χορτάρι από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στους δύο ομίλους, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να παραξενευτεί αν την ερχόμενη Τρίτη χρειαστεί εκ των πραγμάτων να γίνει και νέα κλήρωση! Κι αυτό γιατί μέχρι τη συγκεκριμένη ημέρα η Καβάλα, η Δόξα, η Ζάκυνθος και ο Ασπρόπυργος, οι τέσσερις δηλαδή ομάδες που δεν μπήκαν στην προ τεσσάρων ημερών κλήρωση, έχουν πάρει προθεσμία, προκειμένου να συμπληρώσουν τα ρόστερ τους. Εννοείται ότι εφόσον πράγματι οδηγηθούμε σε νέα κλήρωση, η πρεμιέρα θα οδεύσει ολοταχώς για τέταρτη μετάθεση, με την προοπτική η έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 να γίνει τελικά στις 24 Οκτωβρίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Αν, τελικά, ισχύσει κανονικά η κλήρωση της προηγούμενης Τρίτης, ο ΠΑΟΚ Β΄ θα βρεθεί αντιμέτωπος στην πρεμιέρα εκτός έδρας με τη Λάρισα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία (α΄ γύρος): 1η αγων.: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β΄, 2η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Πιερικός, 3η αγων.:Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Β΄, 4η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Ολυμπιακός Β΄, 5η αγων.: ΝΠΣ Βέροια-ΠΑΟΚ Β΄, 6η αγων: ΠΑΟΚ Β΄-Θεσπρωτός, 7η αγων.: ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΟΚ Β΄, 8η αγων.: Αλμωπός Αριδαίας-ΠΑΟΚ Β΄, 9η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Αναγέννηση Καρδίτσας, 10η αγων.: Ξάνθη-ΠΑΟΚ Β΄, 11η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Ολυμπιακός Βόλου, 12η αγων.: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ Β΄, 13η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Νίκη Βόλου, 14η αγων.: Τρίγλια (Ηρακλής)-ΠΑΟΚ Β΄ και 15η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Απόλλων Πόντου.

Μέσα σε όλα, πάντως, για τον ΠΑΟΚ Κ-23 προέκυψε και το θέμα της έδρας, μια και μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, η ομάδα του Γκαρσία θα δίνει, εκτός απροόπτου, τα εντός έδρας παιχνίδια του στο γήπεδο του Μακεδονικού. Την ίδια έδρα έχει δηλώσει κι ο Απόλλων Πόντου και, για αυτό το λόγο, σε κάθε αγωνιστική οι δύο ομάδες θα παίζουν εναλλάξ εντός κι εκτός έδρας. Το ίδιο ισχύει, πάντως, για τον ΠΑΟΚ Β΄ και με τον Ηρακλή και μόνο μια αγωνιστική (την 6η) παίζουν κι οι δύο γηπεδούχοι (ο Δικέφαλος με το Θεσπρωτό κι ο Ηρακλής με τα Τρίκαλα).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία