Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η μακρά αναμονή για την πρεμιέρα

Δημοφιλή

Δυόμισι μήνες (!) προετοιμασίας, με προπονήσεις και σειρά φιλικών αγώνων, έχει συμπληρώσει η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, που-θεωρητικά-θ’ αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του μπήκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο για προπόνηση στις 28 Ιουλίου, με το σκεπτικό ότι το πρωτάθλημα επρόκειτο ν’ αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Η πρώτη μετάθεση για τη σέντρα στη Σούπερ Λιγκ 2 είχε έρθει για τις 26 Σεπτεμβρίου, ακολούθησε η 10η Οκτωβρίου, μέχρι που φθάσαμε στο επόμενο Σαββατοκύριακο, 16-17 του μηνός. Μόνο που, με όλα αυτά που συμβαίνουν στο «μαγικό» χώρο της συγκεκριμένης κατηγορίας, κάνεις δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι όντως η μπάλα θ’ αρχίσει να κυλάει στο χορτάρι από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στους δύο ομίλους, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να παραξενευτεί αν την ερχόμενη Τρίτη χρειαστεί εκ των πραγμάτων να γίνει και νέα κλήρωση! Κι αυτό γιατί μέχρι τη συγκεκριμένη ημέρα η Καβάλα, η Δόξα, η Ζάκυνθος και ο Ασπρόπυργος, οι τέσσερις δηλαδή ομάδες που δεν μπήκαν στην προ τεσσάρων ημερών κλήρωση, έχουν πάρει προθεσμία, προκειμένου να συμπληρώσουν τα ρόστερ τους. Εννοείται ότι εφόσον πράγματι οδηγηθούμε σε νέα κλήρωση, η πρεμιέρα θα οδεύσει ολοταχώς για τέταρτη μετάθεση, με την προοπτική η έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 να γίνει τελικά στις 24 Οκτωβρίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Αν, τελικά, ισχύσει κανονικά η κλήρωση της προηγούμενης Τρίτης, ο ΠΑΟΚ Β΄ θα βρεθεί αντιμέτωπος στην πρεμιέρα εκτός έδρας με τη Λάρισα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία (α΄ γύρος): 1η αγων.: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β΄, 2η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Πιερικός, 3η αγων.:Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Β΄, 4η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Ολυμπιακός Β΄, 5η αγων.: ΝΠΣ Βέροια-ΠΑΟΚ Β΄, 6η αγων: ΠΑΟΚ Β΄-Θεσπρωτός, 7η αγων.: ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΟΚ Β΄, 8η αγων.: Αλμωπός Αριδαίας-ΠΑΟΚ Β΄, 9η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Αναγέννηση Καρδίτσας, 10η αγων.: Ξάνθη-ΠΑΟΚ Β΄, 11η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Ολυμπιακός Βόλου, 12η αγων.: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ Β΄, 13η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Νίκη Βόλου, 14η αγων.: Τρίγλια (Ηρακλής)-ΠΑΟΚ Β΄ και 15η αγων.: ΠΑΟΚ Β΄-Απόλλων Πόντου.

Μέσα σε όλα, πάντως, για τον ΠΑΟΚ Κ-23 προέκυψε και το θέμα της έδρας, μια και μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, η ομάδα του Γκαρσία θα δίνει, εκτός απροόπτου, τα εντός έδρας παιχνίδια του στο γήπεδο του Μακεδονικού. Την ίδια έδρα έχει δηλώσει κι ο Απόλλων Πόντου και, για αυτό το λόγο, σε κάθε αγωνιστική οι δύο ομάδες θα παίζουν εναλλάξ εντός κι εκτός έδρας. Το ίδιο ισχύει, πάντως, για τον ΠΑΟΚ Β΄ και με τον Ηρακλή και μόνο μια αγωνιστική (την 6η) παίζουν κι οι δύο γηπεδούχοι (ο Δικέφαλος με το Θεσπρωτό κι ο Ηρακλής με τα Τρίκαλα).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το όνειρο της πρόκρισης «έσβησε» από νωρίς

Μένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ με 0-2 και αποχαιρέτισε τη...

Στην ίδια κατηγορία