Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ήττα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Δημοφιλή

Για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, o ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, γνωρίζοντας την ήττα με 28-23.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, με τα πρώτα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης να μοιράζονται, 2-2. Σ’ εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι σημείωσαν ένα σερί 4-0, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα, 6-2. Με συνεχόμενα πέναλτι του Κουκμίση ο ΠΑΟΚ μείωσε στα τρία γκολ, 8-5, ενώ ακόμα ένα… ξέσπασμα του Δικεφάλου μείωσε την διαφορά στο γκολ, με τον Τσαναξίδη να γράφει το 10-9. Βγάζοντας δικαιολογημένη κόπωση, ο ΠΑΟΚ επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν και πάλι προβάδισμα, με το πρώτο μέρος να τελειώνει στο 16-12.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ βρήκε πρώτος γκολ, 16-13, ωστόσο στην συνέχεια η διαφορά παρέμενε στα τέσσερα τέρματα, 19-15. Ο Γκιγκόφ μπήκε στο παιχνίδι με σημαντικές επεμβάσεις, και οι Κουκμίσης και Νικολαΐδης μείωσαν για τον ΠΑΟΚ, 21-18. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αυξήσουν την διαφορά, 24-19, ο Δικέφαλος προσπάθησε να μειώσει, ωστόσο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ριζικά, με το τελικό 28-23 να μην δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και 18:00, απέναντι στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, εντός έδρας.


Τελευταία νέα

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από...

Στην ίδια κατηγορία