Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άνετο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη!

Δημοφιλή

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ, του οποίου και επικράτησε με 1-3. Αρχικό σχήμα ΠΑΟΚ: Ουόλς, Ράπτης, Σωτηρίου, Κόστα, Βουλκίδης, Ντεν Ντρις και λίμπερο Κοκκινάκης.

Με φόρα μπήκε ο Δικέφαλος στο πρώτο σετ παίρνοντας διαφορά πέντε πόντων (7-12) αναγκάζοντας τον κόουτς των Κρητικών, Κώστα Δεληκώστα, να πάρει τάιμ άουτ, βλέποντας πως η ομάδα του δυσκολεύεται να ανταποκριθεί απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Με όπλο το καλό σερβίς του ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρεις άσους στα μισά του πρώτου σετ, με το σκορ να φτάνει στο 8-14. Με σχετική ευκολία η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι κατέκτησε το πρώτο σετ με 18-25, πετυχαίνοντας πέντε άσους και δεν βρήκε ιδιαίτερα αντίσταση από τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο σετ δεν ξεκίνησε το ίδιο ιδανικά με το πρώτο, μιας και ο ΟΦΗ βρέθηκε να προηγείται με 4-1. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκε και επέστρεψε στο σετ, κάνοντας ένα επιμέρους σερί 2-5, φτάνοντας το σκορ στο 6-6. Ο Δικέφαλος, όχι μόνο επέστρεψε, αλλά προσπέρασε με 9-13 στο δεύτερο σετ, αναγκάζοντας και πάλι τον Δεληκώστα να πάρει τάιμ άουτ, διότι έβλεπε να χάνεται ένα ακόμη σετ. Βέβαια, οι Κρητικοί δεν παράτησαν το παιχνίδι και με δύο διαδοχικούς πόντους μείωσαν τη διαφορά στο 14-18. Ο ΠΑΟΚ τελικώς ήταν ο νικητής του δεύτερου σετ με 19-25, βάζοντας τις βάσεις για ένα σημαντικό «διπλό» στην Κρήτη.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν δυνατά στο τρίτο σετ, με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο στην αρχή (7-7). Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί στο τρίτο μέρος της αναμέτρησης, όμως ο Δικέφαλος έδειξε πως δεν αστειεύεται χωρίς να αφήνει περιθώρια, προσπέρασε με 11-13 στα μισά του σετ. Με τρομερή αντεπίθεση στα μισά του τρίτου σετ ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι στο σκορ, προσπερνώντας με πέντε πόντους (21-16) και τελικώς κέρδισε το σετ με 25-20.

Η εκκίνηση του ΠΑΟΚ στο τέταρτο σετ ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους με τους παίκτες του Μιλενκόσκι να παίρνουν προβάδισμα τριών πόντων (4-7), θέλοντας να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Η διαφορά αυξήθηκε ακόμη περισσότερο στα μισά του σετ με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μπροστά με επτά πόντους (10-17). Ο Δικέφαλος κέρδισε τελικά με 1-3 σετ με 13-25 στο Ηράκλειο της Κρήτης, παίρνοντας μία ακόμη νίκη στη Volley League.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι, την Τετάρτη (16/11) στις 18:00 όπου και θα αντιμετωπίσει στην Βουλγαρία την Μοντάνα, για τον επαναληπτικό του 3-0 (υπέρ του Δικεφάλου) της Πυλαίας, για την φάση των «32» του CEV Challenge Cup. Θυμίζουμε, πως ο ΠΑΟΚ θέλει δύο σετ για να πάρει την πρόκριση για την φάση των «16».

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: 1-3

Τα σετ: 18-25, 19-25, 25-20, 13-25


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία