Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεύτερη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον ΝΟ Λάρισας με 12-7.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν πολύ δυναμικά. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα πέναλτι στο οποίο δεν ευστόχησε. Όμως, λίγο αργότερα άνοιξε το σκορ, με την Φραγκιά να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια, η Τζελέπη διπλασίασε τα τέρματα των «ασπρόμαυρων» κάνοντας το 2-0. Η Πουστινίκοβα είδε την τερματοφύλακα των αντιπάλων να αποκρούει το σουτ της και αμέσως μετά εκδήλωσε νέα επίθεση κάνοντας το 3-0, ενώ στην συνέχεια διπλασίασε τα τέρματα της. Ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν στην εστία του και το σκορ της πρώτης περιόδου ήταν 4-0.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ διατήρησε το υψηλό του τέμπο, με τις φιλοξενούμενες να προσπαθούν να το ακολουθήσουν. Ο ΝΟ Λάρισας βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην αναμέτρηση, κάνοντας το 4-1. Η Πουστινίκοβα βάζοντας ακόμη ένα γκολ έκανε ανέβασε το σκορ στο 5-1. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενες μείωσαν εκ νέου και ο Δικέφαλος έφτασε στο 6-2 με γκολ της Ντόνα-Τσιάκα. Το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με την Φραγκιά να κάνει το 7-3.

Στην επανέναρξη της αναμέτρησης οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να κρατούν τα ινία του παιχνιδιού. Μπορεί οι φιλοξενούμενες να μείωσαν κατά δύο γκολ, όμως αμέσως μετά ο Δικέφαλος με δύο τέρματα από τις Φραγκιά και ένα της Λαμπρούση έκανε το 10-5 και διεύρυνε την διαφορά που είχε χτίσει έως τώρα. Η Τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά με πέντε γκολ.

Το τελευταίο οκτάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ κυρίως να διατηρούν την διαφορά που είχαν δημιουργήσει. Η Σύκα-Λεριώτη ήταν σε εξαιρετική μέρα και απέκρουσε ακόμη δύο σουτ των αντιπάλων. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 10-6, όμως ο Δικέφαλος έκανε το 11-6, με την Καρυπίδου Σιμέλα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Στην επόμενη φάση, οι παίκτριες του ΝΟ Λάρισας κέρδισαν επίσης ένα πέναλτι και έκαναν το 11-7. Το τελικό της αναμέτρησης 12-7, διαμόρφωσε η Γραικού. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, εκτός έδρας, κόντρα στον ΝΕ Πατρών.


Τελευταία νέα

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα χάντμπολ

Την προετοιμασία του για τον πρώτο, εκτός έδρας, ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ (27/04, 18:00), ξεκίνησε το τμήμα Χάντμπολ ανδρών...

Στην ίδια κατηγορία