Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Έμαθε την τιμωρία του ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Σήμερα (9/3) διεξήχθη η εκδίκαση για όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ στην Τούμπα, στις 24 Φεβρουαρίου, όπου ο Δικέφαλος έγραψε ιστορία με την πρόκρισή της στους «16» του UEFA Europa Conference League.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απολογήθηκε την περασμένη Δευτέρα (7/3) στέλνοντας υπόμνημα, ενώ έστειλε και video μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι φίλαθλοι εισήλθαν για πανηγυρισμούς και μάλιστα αφότου η ομάδα της Μίντιλαντ μπήκε στα αποδυτήρια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε τελικά με 10.000€ πρόστιμο όσον αφορά την είσοδο φιλάθλων για πανηγυρισμούς και με άλλα 34.750€ για τους πυρσούς που άναψαν πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Βέβαια όσοι πάνε αύριο (10/3) στο γήπεδο της Τούμπας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί οποιαδήποτε άσχημη συμπεριφορά μπορεί να επιφέρει τιμωρία της έδρας ή κάποιας θύρας ενόψει των προημιτελικών.

Ο κόσμος θα πρέπει να μείνει μακριά από άναμμα πυρσών και πέταμα κροτίδων και να υποστηρίξει με την φωνή του την ομάδα, για να μην υπάρξει το οποιοδήποτε ρίσκο να μείνει η ομάδα μόνη στις επόμενες ιστορικές στιγμές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ κι ο Οζντόεφ…

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το καλοκαίρι τον Οζντόεφ, κυρίως λόγω της προσωπικότητάς του και των ηγετικών προσόντων που έβγαζε στην...

Στην ίδια κατηγορία