Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έμαθε την τιμωρία του ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Σήμερα (9/3) διεξήχθη η εκδίκαση για όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ στην Τούμπα, στις 24 Φεβρουαρίου, όπου ο Δικέφαλος έγραψε ιστορία με την πρόκρισή της στους «16» του UEFA Europa Conference League.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απολογήθηκε την περασμένη Δευτέρα (7/3) στέλνοντας υπόμνημα, ενώ έστειλε και video μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι φίλαθλοι εισήλθαν για πανηγυρισμούς και μάλιστα αφότου η ομάδα της Μίντιλαντ μπήκε στα αποδυτήρια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε τελικά με 10.000€ πρόστιμο όσον αφορά την είσοδο φιλάθλων για πανηγυρισμούς και με άλλα 34.750€ για τους πυρσούς που άναψαν πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Βέβαια όσοι πάνε αύριο (10/3) στο γήπεδο της Τούμπας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί οποιαδήποτε άσχημη συμπεριφορά μπορεί να επιφέρει τιμωρία της έδρας ή κάποιας θύρας ενόψει των προημιτελικών.

Ο κόσμος θα πρέπει να μείνει μακριά από άναμμα πυρσών και πέταμα κροτίδων και να υποστηρίξει με την φωνή του την ομάδα, για να μην υπάρξει το οποιοδήποτε ρίσκο να μείνει η ομάδα μόνη στις επόμενες ιστορικές στιγμές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία