Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Βραβείο με ποσοστό ρεκόρ ο Μουργκ

Δημοφιλή

Έχοντας εφοδιαστεί με το διπλό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης προ λίγων ημερών, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης μετά από περίπου δύο χρόνια, κατασκηνώνοντας στην πρώτη θέση με το… καλημέρα της έναρξης του δεύτερου γύρου. Εκ των πρωταγωνιστών οι Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ δεδομένου πως με δύο γκολ έκαστος διαμόρφωσαν το τελικό 1-4, με τον αυστριακό χαφ να αναδεικνύεται Fans’ Man of the Match από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Διανύοντας μία ονειρεμένη σεζόν με τη φανέλα του Δικεφάλου δεδομένων των φετινών του επιδόσεων ο 29χρονος μέσος άφησε εκ νέου το «στίγμα» του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος τοποθετώντας σε θέση οδηγού τους «ασπρόμαυρους» με τη συμπλήρωση του ημίωρου. Άξιο αναφοράς συν τοις άλλοις πως αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Επί της ουσίας, ο Τόμας Μουργκ έχει μπει εκ νέου στην εξίσωση από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου μετρώντας επτά γκολ και δύο ασίστ και ως εκ τούτου είναι σαφές πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Αναφορικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές ενώ το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 5 Ιανουαρίου 2023 εκτός έδρας με τη Λαμία και έκτοτε δεν είχε αγωνιστεί καθόλου.

Όπως επισημαίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της: Ο Τόμας Μουργκ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στην Τρίπολη, κέρδισε με 1-4 τον Αστέρα Τρίπολης και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της Stoiximan Super League. Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν οι Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Αυστριακός είχε ένα γεμάτο ματς, έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σκόραρε δύο φορές, ενώ αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Ο Κίριλ Ντεπσόντοφ ήταν εξίσου εντυπωσιακός, καθώς πέτυχε και αυτός δύο τέρματα, στο 59ο και στο 90ο λεπτό. Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Τόμας Μουργκ έλαβε το 72,41% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, με τον Ντεσπόντοφ να μένει στη δεύτερη θέση.


Τελευταία νέα

Ολλανδός στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής των Play Off της Super League, με τον  Ολλανδό, Λίντχαουτ Αλάρντ να...

Στην ίδια κατηγορία