Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αγγλικά ΜΜΕ: «ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τσεκάρουν Μπακασέτα»

Δημοφιλή

Σενάρια από ΜΜΕ της Αγγλίας προσήμαναν το ενδιαφέρον της Κάρντιφ με ορίζοντα την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από την Τραμπζονσπόρ, του οποίου το συμβόλαιο με το τουρκικό κλαμπ δεν έχει επί του παρόντος ανανεωθεί. Κάτι που επί της ουσίας τροφοδοτεί τον Τύπο με δημοσιεύματα περί αλλαγής ποδοσφαιρικής στέγης. «Τα πρωτοσέλιδα της πόλης του Κάρντιφ για την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της τοπικής ομάδας για τον παίκτη της Τραμπζονσπόρ».

Όπως μαρτυρείται από τις ομάδες που τον έχουν κυκλώσει ενόψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου φέρεται πως υπάρχει ανταγωνισμός βάσει των όσων σημειώνουν στο WalesOnline δεδομένου πως στο παιχνίδι μπήκαν και «ΠΑΟΚ-ΑΕΚ καθώς φέρεται πως τσέκαραν την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού». Σύμφωνα δε με όσα επισημάνθηκαν στη γνωστή τουρκική ιστοσελίδα αθλητικών ειδήσεων Sporx «κρούση έχει εκδηλωθεί και από πλευράς Μπεσίκτας» εκμεταλλευόμενη το αβέβαιο μέλλον του στην τρέχουσα ομάδα του.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ είναι σαφές πως άπαντες κινούνται για ελάχιστες μεν αλλά κομβικές προσθήκες δε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την υποσημείωση πως επί του παρόντος η προοπτική ενσωμάτωσης ενός δεξιού οπισθοφύλακα αποτελεί αυτή που προκρίνεται στην ιεραρχία, με τα σενάρια από το εξωτερικό να… οργιάζουν καθώς απέκλεισαν το ενδεχόμενο για ΠΑΟΚ-Ουίλιαμ όπως ενημερωθήκατε προ λίγων ωρών. Απεναντίας, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» τοποθετήθηκε ο 24χρονος Ιάπωνας της Σιντ Τρούιντεν, Νταΐκι Χασιόκα.


Τελευταία νέα

Μπλόκο της UEFA σε Μάντσεστερ Σίτι και Χιρόνα

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ των Times, Μάντσεστερ Σίτι και Χιρόνα απειλούνται με αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης...

Στην ίδια κατηγορία