Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Eξπρές ΠΑΟΚ, θριάμβευσε στην Τρίπολη με 4-1!

Δημοφιλή

Τι κι αν έπαιξε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι στο φορμαρισμένο Αστέρα, χωρίς Ζίβκοβιτς και Τάισον; Ο ΠΑΟΚ δεν… καταλαβαίνει τίποτα, επιβλήθηκε με 4-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και πλέον περιμένει το ματς της Πέμπτης με την Κηφισιά για να κλείσει τις υποχρεώσεις του μέσα στη χρονιά του 2023.

Στο 6΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μουνάφο, από την εκτέλεση του οποίου προέκυψε διπλή ευκαιρία, πρώτα με τον Καλτσά και στη συνέχεια με τον Αλάγκμπε, που είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 22΄ ο Παπαδόπουλος παραχώρησε κόρνερ στην προσπάθεια του Κουλιεράκη και στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπάμπα σούταρε λίγο άουτ.

Στο 25΄ ο Μουργκ έδιωξε το πλασέ του Ζουγλή, κι ενώ ο Κοτάρσκι είχε εξουδετερωθεί.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 34΄, όταν ο Μουργκ έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την προσπάθεια του Κωνσταντέλια και από κοντά ο Αυστριακός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Σαμάτα ως οφσάιντ, ενώ στο 45΄ ο Μουνάφο ανέτρεψε τον Οζντόεφ, χωρίς όμως να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών.

Στο 59΄ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Η φάση άρχισε από τον Σβαμπ, που έδωσε στον Σαμάτα κι αυτός στον Ντεσπόντοφ, που δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Αμεση ήταν η αντίδραση του Αστέρα, που μείωσε στο 63΄ σε 1-2 με τον Τζουκάνοβιτς, που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κοτάρσκι.

Στο 66΄ το σουτ του Αλβαρες κατέληξε άουτ, μέχρι που τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 3-1. Ο Σαμάτα έκανε τη… μισή δουλειά και την ολοκλήρωσε ο Μουργκ, που διπλασίασε τις προσωπικές του επιτυχίες.

Στο 90΄ ο ΠΑΟΚ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, όταν ο Ντεσπόντοφ αξιοποίησε την ασίστ του Τζίμα.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Αλβαρες, Μουνάφο (77΄ Βαλιέντε), Αλάγκμπε, Καλτσάς (90΄ Ντιαρά), Μπαρτόλο (27΄ Γκος), Ζουγλής (77΄ Σίτο), Μιριτέλο (77΄ Μάντζης).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (73΄ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ (73΄ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας (81΄ Τόμας), Σαμάτα (89΄ Τζίμας).

 

 


Τελευταία νέα

Οδηγούμε το Isuzu D-Max Double Cab

Αυτό είναι το Isuzu D-Max του 2023, ένα pick up μοντέλο και αν μη τι άλλο είναι το εντυπωσιακότερο...

Στην ίδια κατηγορία