Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρομερός Τζίμας και νίκη για τον ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Το Σάββατο (22/4) ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε εκτός έδρας επί του Ηρακλή Λάρισας με 1-4, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2.

Βεβαίως απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Στέφανος Τζίμας, με τον νεαρό επιθετικό να πετυχαίνει χατ τρικ!

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν κάποια… παράπονα για σφυρίγματα του διαιτητή Κατσικογιάννη, ο οποίος τελικά απέβαλλε άνθρωπο από τον πάγκο τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, χάρις σε κεφαλιά του Κέρι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Τζίμα, Χατζηστραβό και Κιτσάκη, αποσύροντας τους Γκορντεζιάνι, Ουεντραόγκο και Πανίδη.

Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ Β βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Χατζηστραβός βγήκε στην αντεπίθεση και έβγαλε μία κάθετη πάσα στον Τζίμα, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 64′ ο 17χρονος ταλαντούχος φορ χτύπησε ξανά, δίνοντας το προβάδισμα στον Δικέφαλο. Ο Έλληνας φορ έφυγε στην κόντρα και νίκησε τον Φαρμάκη, γράφοντας το 1-2.

Έντεκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο τέρμα «κλειδώνοντας» την νίκη. Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ Β έφυγε στην κόντρα, στην συνέχεια βρήκε τον Σπυράκο και αυτός έστειλε την την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Τρία λεπτά πριν τα ενενήντα, ο Τζίμας πέτυχε και τρίτο γκολ, αφού ο νεαρός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Δαρέλα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4!

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος (85′ Μπάμης), Λίταινας, Μπόσιο (73′ Τασιούλης), Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λούκας Γκαρσία (88′ Ζαφείρης), Κέρι, Κάσας (85′ Συρεγγέλας).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσαούσης, Παναγιώτου, Κωττάς, Μελετίδης, Ουεντραόγκο (46′ Χατζηστραβός), Νινούα (62′ Γρόσδης), Δαρέλας, Σπυράκος (85′ Κουλούρης), Πανίδης (46′ Κιτσάκης), Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία