Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βόλεϊ: Τεράστιο πρόβλημα με Ρούσο στον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι δίνει σήμερα (6/11) στις 17:00 η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία υποδέχεται στο PAOK Sports Arean τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι είδε τον Τόμας Ρούσο να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα στη μέση του και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός για πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος ακραίος, θα υποβληθεί σε εγχείρηση, αφού αντιμετώπιζε προβλήματα στη μέση το καλοκαίρι και θα απουσιάσει για πολύ καιρό από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου.

«Δυστυχώς, έχουμε χάσει έναν παίκτη κλειδί, τον Τόμας Ρούσο, ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση και δεν θα αγωνίζεται για πολύ καιρό. Αυτό δημιουργεί μία δύσκολη κατάσταση για όλους μας. Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση, ωστόσο δεν είναι εύκολο. Πρέπει να το ξεπεράσουμε, διότι έχουμε έναν δυνατό αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του Γιόσκο Μιλενκόσκι στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»


Τελευταία νέα

Ρεσιτάλ Ράζβαν: «Balance, Mentality, Confidence»

«Balance, Mentality, Confidence» το τρίπτυχο που συνοψίζει την ποδοσφαιρική διδαχή του Ράζβαν Λουτσέσκου σε... υπενθύμιση προς το αγωνιστικό τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία