Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Η Super League για τα ρεκόρ του ΠΑΟΚ στον Πειραιά

Δημοφιλή

Εμφατική ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στον χθεσινό (5/11) αγώνα στο Φάληρο για την 10η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες έχουν σημειώσει μόλις 69 ήττες στην έδρα του σε 1.035 αναμετρήσεις ως γηπεδούχος στην Α’ Εθνική/Super League. Από αυτές οι 13 ήττες πλέον είναι από το ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει συνολικά και τα περισσότερα διπλά στο νέο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή για τα ρεκόρ του ΠΑΟΚ στον χθεσινό αγώνα:

«ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΟΚ

Συνολικά, πάντως, ο Ολυμπιακός έχει μόλις 69 ήττες στην έδρα του σε 1035 αγώνες που έχει συνολικά ως γηπεδούχος στην Α’Εθνική/Super League. Από αυτές οι 13 πλέον είναι από το ΠΑΟΚ, ο οποίος για το πρωτάθλημα έχει επικρατήσει σε 45 αναμετρήσεις απέναντι στους Ερυθρόλευκους ανεξάρτητα έδρας, ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ με 39 και ο Παναθηναϊκός με 34.

Ο ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ

Ο Μπράντον Τόμας έγινε ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό στην ίδια αναμέτρηση. Ο τελευταίος που το είχε καταφέρει ήταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης στις 16 Οκτωβρίου 2005 στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-2.

Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Σταύρος Σαράφης στις 13 Απριλίου 1975 και μάλιστα πάλι το ένα ήταν με εκτέλεση πέναλτι.

Ακολούθησαν ο Γιώργος Κούδας το 1975-76 και ο Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους το 2001-02.

Ο Παντελής Καφές είναι ο μόνος που έχει σημειώσει χατ τρικ και το έκανε στις 23 Φεβρουαρίου 2003 στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 4-3».

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία