Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βόλεϊ: Ο τραυματισμός του Ρούσο φέρνει μεταγραφή

Δημοφιλή

Η ατυχία χτύπησε για ακόμη μια φορά την πόρτα του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, αφού ο τραυματισμός του Τόμας Ρούσο είναι πολύ σοβαρός και ο Βέλγος ακραίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Έτσι, ο Δικέφαλος έχει βγει ήδη στην αγορά τις τελευταίες ημέρες και βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου, ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ρούσο.

Να σημειωθεί πως ΠΑΟΚ και Ρούσο θα συνεχίσουν μαζί, αφού ο Δικέφαλος αποφάσισε να μην τον αποδεσμεύσει και να τον περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι όταν επιστρέψει. Στην ουσία θα «παγώσει» το συμβόλαιό του.

Η αποθεραπεία του Βέλγου ακραίου θα διαρκέσει για περίπου δύο με τρεις μήνες. Ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί με τον νέο παίκτη που θα έρθει και τον Φαν Χάρντερεν στα βασικά του άκρα και εφόσον ο Ρούσο μπορεί να ανταποκριθεί στο φινάλε της σεζόν, τότε θα γίνεται αυτό που γινόταν και την σεζόν 2021/22 με τους Μπαρνς και Κουκλίνσκι, όπου ο προπονητής επέλεγε έναν από τους δύο ξένους να παίξουν σε κάθε παιχνίδι και ο άλλος έμενε εκτός αποστολής. Οι άνθρωποι της ομάδας βόλεϊ ψάχνουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στα άκρα και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταλήξουν στον… εκλεκτό αθλητή.


Τελευταία νέα

Κουρτουά η… επιστροφή!

Μετά από 9 μήνες απουσίας, ο Τιμπό Κουρτουά αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με...

Στην ίδια κατηγορία