Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ήττα στην εκπνοή για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 8η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και να αντιμετώπισε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου, το Παλαιό Φάληρο, γνωρίζοντας την ήττα με 8-7.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε «μουδιασμένα», επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν μία μικρή διαφορά, 3-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ανέβασε την απόδοσή του, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα. Κρατώντας το Παλαιό Φάληρο στο ένα γκολ, οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν δύο, με το 4-3 να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, το τρίτο οκτάλεπτο, ήταν το πιο γεμάτο επιθετικά. Ο Δικέφαλος τα έδωσε όλα προκειμένου να πάρει προβάδισμα, ωστόσο οι γηπεδούχοι το διατηρούσαν. Το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 7-5.

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ξεκίνησε δυναμικά, και με σερί 0-2 σκορ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Οι δύο ομάδες εμφάνισαν νευρικότητα στις επιθέσεις τους, με το 7-7 να παραμένει έως και τα τελευταία δευτερόλεπτα. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα, το Παλαιό Φάληρο βρήκε τέρμα, και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 8-7.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, απέναντι στον ΟΦΘ, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 3-2, 1-2

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Τσιούμας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 2, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία