Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βήμα παραπάνω με την πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα φωνάξει «παρών» στο φάιναλ φορ του κυπέλλου χάντμπολ μετά τη χθεσινή νίκη επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 32-26.

«Είναι πολύ σημαντικό που προκριθήκαμε στο Final-4, είναι ένα βήμα παραπάνω. Το θέλαμε να είμαστε εκεί, και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε όταν θα διεξαχθεί» τόνισε στις δηλώσεις του ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Κι ο προπονητής του Δικεφάλου συνέχισε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε καλές επιλογές και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, κάτι το οποίο φαίνεται από το σκορ. Ήμασταν πολύ σταθεροί, πήραμε μπάλες και βγάλαμε εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως ρίξαμε τον ρυθμό μας, ίσως τα παιδιά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, είχαμε χαλαρώσει, και κοντέψαμε να παλεύουμε με το κακό πρόσωπο του εαυτού μας. Τέλος καλό, όλα καλά, συνεχίζουμε, βήμα-βήμα, προς τα πάνω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία