Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς»

Δημοφιλή

Για την επικείμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης τοποθετήθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις «μάχες» του στο παρελθόν με την γερμανική ομάδα.

Μάλιστα, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, όχι για 90 λεπτά, αλλά για 95, καθώς έχει δεχθεί αρκετά γκολ στις καθυστερήσεις τη φετινή σεζόν, τα οποία έχουν στοιχίσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μία δυνατή ομάδα η Άιντραχτ. Δεν έχουμε άλλες γερμανικές ομάδες και πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Φρανκφούρτη. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας και να παλέψουμε για τη νίκη».

Για το αν θυμάται τα νούμερά του κόντρα στην Άιντραχτ:

«Δεν έχω κάτσει να δω τους αριθμούς μου απέναντι στην Φρανκφούρτη. Τα παιχνίδια μαζί τους ήταν δύσκολα πάντα. Το αυριανό παιχνίδι είναι διαφορετικό σε άλλη διοργάνωση. Είναι μια ομάδα που πρέπει να προσέξουμε πολύ».

Για το αν είναι πιο έμπειρη φέτος η ομάδα:

«Είμαστε πιο έμπειροι ως ομάδα και ως παίκτες. Νομίζω ότι βοηθούν οι παίκτες που έχουν έρθει φέτος. Έχουμε καταλάβει τι είναι να παίζουμε ανά τρεις ημέρες. Αύριο θα είμαστε μια ομάδα που θα δώσει το 100% για το αποτέλεσμα».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις:

«Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Είναι ένα πράγμα που δεν μας κόστισε με την Ελσίνκι, αλλά με τις άλλες ομάδες μας κόστισε. Αύριο είναι άλλο παιχνίδι κι άλλη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 95 λεπτά».

Για το αν κρίνεται η πρώτη θέση αύριο:

«Ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε από τη φάση των ομίλων. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Αύριο θα είναι ένα παιχνίδι όχι μόνο για την πρώτη θέση, αλλά και για την πρόκριση. Όποιος κερδίσει, θα έχει προβάδισμα για την πρόκριση».

Για το αν βοηθάει τους μικρούς με την εμπειρία του:

«Περιμένουμε πως και πως να παίξουμε. Είναι μια μεγάλη ομάδα και ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να πάμε όσο μακριά γίνεται. Μακάρι να παίζουμε ανά δύο ημέρες όλη τη χρονιά. Εμείς ως έμπειροι παίκτες τους βοηθάμε και δεν θα έχουν θέμα στις μεγάλες διοργανώσεις».

Για την παρουσία των φιλάθλων της Άιντραχτ:

«Εγώ θα ήθελα να έχω σε όλα τα παιχνίδια εντός κι εκτός φιλάθλους. Στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο. Αισθανόμαστε πιο καλά αν είναι κοντά μας οι οπαδοί μας. Θα ήθελα να είναι κάθε παιχνίδι όπως θα είναι το αυριανό, με φίλους και των δύο ομάδων».


Τελευταία νέα

Η ηχητική στην γκολάρα της ανατροπής! (video)

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και δικαιώθηκε. Με ένα...

Στην ίδια κατηγορία