Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Η τελευταία μου προετοιμασία» (pic)

Δημοφιλή

Ενδέκατη σεζόν του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ και… τελευταία δεδομένου πως κατόπιν των τριών μονοετών ανανεώσεων που έχει υπογράψει με τους Θεσσαλονικείς εξέφρασε δημόσια την επιθυμία να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναντίλεκτα το στίγμα που έχει αφήσει του παραχώρησε αυτομάτως το δικαίωμα να επιλέξει εκείνος πότε θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της ποδοσφαιρικής του καριέρας, επισημαίνοντας με αποδέκτες την οικογένεια Σαββίδη πως «μου δίνουν τη δυνατότητα να κλείσω την καριέρα μου όπως το ονειρεύτηκα».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο ρόλος που αναμένεται να πάρει την ελ λόγω χρονιά άπτεται των αρμοδιοτήτων του Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αξιοποιήθηκε κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι Ζόαν Σάστρε και Λευτέρης Λύρατζης χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο μετατόπισής του και στην αριστερή πτέρυγα.

Ασφαλώς, η πολυτέλεια με τον πορτογάλο μπακ έγκειται στο γεγονός πως γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του γκρουπ τη σημαντικότητα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Για τον ίδιο η τελευταία ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αν αναλογιστεί κανείς πως το συμβόλαιό του εκπνέει χωρίς προοπτική ανανέωσης, με τον εμβληματικό αρχηγό να επισημαίνει σε σχετική του ανάρτηση πως «μία ακόμη προετοιμασία έφτασε στο τέλος της. Ήταν η τελευταία για μένα».

Δείτε παρακάτω το post του αρχηγού του Δικεφάλου:


Τελευταία νέα

Ομάδα και κόσμος έγιναν… ένα! (pics)

Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο φινάλε του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος έβγαλε ψυχή και σφυγμό έχοντας «καρπωθεί»...

Στην ίδια κατηγορία