Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης»

Δημοφιλή

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε να λείπει από τον αγιασμό του μέρους όπου θα γίνει το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για το μεγαλόπνοο έργο αλλά και τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μία πολύ ευχάριστη μέρα, το προπονητικό κέντρο θα είναι ένα… μικρό χωριό της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είναι το καλύτερο σημείο για να έχουμε αυτές τις υποδομές που θα μεγαλώσουν περισσότερο την ομάδα.

Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης. Είναι ένα πολύ σημαντικό εγχείρημα για τους ποδοσφαιριστές, ο χώρος εδώ είναι πολύ μεγάλος για να φτιαχτεί κάτι και για τις ακαδημίες που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη, θα βελτιώσει και τα νέα παιδιά που θα στελεχώσουν τον ΠΑΟΚ στο μέλλον».

Για τον Ιβάν: «Το πρώτο βήμα με το νέο προπονητικό κέντρο έγινε, για να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο μεγάλο».

Για το προπονητικό: «Αυτό θα είναι το σπίτι μας για να δουλεύουμε για τους στόχους μας. Είναι σημαντικό ο σύλλογος να είναι μαζί»

Η υπόσχεσή του για φέτος: «Θα παλέψουμε φέτος και για τους τρεις τίτλους, το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο με πολλά ματς, υπόσχομαι ότι θα δώσουμε το 100% μας για το αποτέλεσμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Για πάντα στο μυαλό μας»

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά την μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου, ο οποίος σαν σήμερα (27/4) πριν...

Στην ίδια κατηγορία