Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για την 24η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 13:45, τον Παναθηναϊκό.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ύστερα από την πανάξια πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη του με 2-1 επί του Ατρομήτου, και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 64 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Ελπίδας Καρδίτσας με 0-2, και παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION24.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι για το κύπελλο με επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Είμαστε διατεθειμένες να αποδώσουμε το ίδιο καλά και να κερδίσουμε ξανά μέσα σε τρεις μέρες. Σίγουρα η σωματική κούραση είναι μεγάλη, αλλά το κίνητρο που μας δίνει το τρίποντο και η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, μας κάνει να βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως τελικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το PAOK Inside σε στέλνει στο ντέρμπι της Τούμπας!

To FORZA Group TV προσφέρει σε δύο τυχερούς  δύο εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην...

Στην ίδια κατηγορία