Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Εχει ποιότητα η Αμπερντίν, δύσκολο το ματς της Τούμπας»

Δημοφιλή

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «pressandjournal», που ασχολείται με την ομάδα της Αμπερντίν, παραχώρησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε αρχικά για τους πανηγυρισμούς της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι στο Pittodrie Stadium, απαντώντας σε ερώτηση για το αν ήταν προκλητικοί.

«Ξέρω πως οι φίλοι της Αμπερντίν δεν ήταν χαρούμενοι, αλλά οι πανηγυρισμοί μας ήταν νορμάλ. Το να επιστρέψεις με αυτόν τον τρόπο και να πετύχεις τρία γκολ, δεν είναι εύκολο. Τα συναισθήματα ήταν έντονα. Δεν προσπαθήσαμε να προκαλέσουμε κανέναν. Ήταν απλά το συναίσθημα να σκοράρεις στις καθυστερήσεις ενός αγώνα. Παλέψαμε και θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζω πως ο τρόπος που κερδίσαμε δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για την Αμπερντίν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι της Σκωτίας και το ματς της Θεσσαλονίκης: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σκωτία. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο και ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο και το παιχνίδι στην Τούμπα. Η Αμπερντίν διαθέτει ποιότητα, νομίζω στη Σκωτία τους βοήθησε και ο άνεμος. Όμως, είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι στην Ελλάδα, ξέρουμε ότι κερδίσαμε και τη Χαρτς, αλλά πάντα είναι δύσκολο απέναντι σε ομάδες από τη Σκωτία. Για να πω την αλήθεια, ήλπιζα να μην παίξουμε άλλο ματς με σκωτσέζικη ομάδα. Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντί τους. Έχουμε τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, επομένως έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας. Το κάναμε στο Αμπερντίν και αυτό θα χρειαστεί να κάνουμε ξανά. Ξέρουμε πως οι αντίπαλοι έχουν δυνάμεις και στη Σκωτία μας τιμώρησαν για δύο στιγμές που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Όμως, είμαστε μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος. Ελπίζω να ταξιδέψουν πολλοί φίλοι της Αμπερντίν εδώ γιατί θα υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όπως στη Σκωτία πριν από δύο εβδομάδες. Είδατε τους οπαδούς μας στη Σκωτία. Ελπίζω να είναι μία παρόμοια ιστορία και στην Ελλάδα, καθώς θα ήταν υπέροχο να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο, ενώ και ο καιρός θα είναι καλύτερος».

 


Τελευταία νέα

Βρούτσης για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα συνεχιστεί μέχρι να ανακαλυφθούν οι ηθικοί αυτουργοί»

«Ξεκάθαρη η στάση μας, καμία ανοχή σε αθλητικές παραβατικές συμπεριφορές», τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης,...

Στην ίδια κατηγορία