Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Τα εισιτήρια της «πρεμιέρας» με Αιολικό

Δημοφιλή

Εκκίνηση με Αιολικό για τον ΠΑΟΚ Β που ξεκινά τη δική του προσπάθεια στη διαδικασία των Play Out υποδεχόμενος το σύνολο του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς από τη Μυτιλήνη, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατόπιν επίσημης τοποθέτησής της να ανακοινώνει τις ακριβείς λεπτομέρειες αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων της. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη αγωνιστική της Super League 2 ολοκληρώθηκε με τον αστερίσκο δεδομένου πως η εκτός έδρας αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με τον Καμπανιακό αναβλήθηκε, λόγω των αρκετών διεθνών των γηπεδούχων.

Κάτι που σημαίνει πως το σύνολο του Αλέξη Αλεξιάδη αναμένεται να κάνει… πρεμιέρα αύριο (30.03) υποδεχόμενο τον Αιολικό σε μία προσπάθεια βαθμολογικής συγκομιδής του.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το Σάββατο (30.03) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ για την αγωνιστική Play Out του Πρωταθλήματος Super League 2 2023-24 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30.03.2024 16:00 στο γήπεδο «Α.Σ Μακεδονικός».

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
S €5

Κανάλι Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email. Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Διευκρινίσεις

  • Στις ηλεκτρονικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
  • Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Τρόποι Επικοινωνίας

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ντεσπόντοφ: «Το πρωτάθλημα με το ΠΑΟΚ είναι… μοναδικό»

Ο  Κίριλ Ντεσπόντοφ έδωσε συνέντευξη στη Βουλγαρία και σε αυτή σημείωσε πως πως νιώθει απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή...

Στην ίδια κατηγορία