Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βασικός ο Τζίμας; Γκολ ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Έχοντας αφήσει πίσω του τον εκτός έδρας αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι, ο ΠΑΟΚ μετατοπίζει πλέον το ενδιαφέρον του στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Stoiximan Super League, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η «στροφή» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ολοκληρώνοντας τη διαβολοεβδομάδα με τα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλάζει… πίστα και μετατίθεται στην επαρχία καθώς ακολουθούν ταξίδια σε Σέρρες και Λαμία πριν την έναρξη των Play Off.

Διαχειριζόμενος αρκετά προβλήματα που προέκυψαν από το ιατρικό του δελτίο με απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, ο Ράζβαν Λουτσέσκου συμβιβάστηκε σε ένα διαφορικό πλάνο που έδειξε… αλλαγές από την άμυνα προς την επίθεση. Ένα από τα πρόσωπα που επιστράτευσε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ο Στέφανος Τζίμας στην αιχμή του δόρατος δεδομένης της απουσίας του Μπράντον Τόμας λόγω τιμωρίας καρτών, με τον Άλι Σαμάτα να εμφανίζεται ψυχικά ανεπαρκής προκειμένου να δηλώσει το «παρών» όσο και αν σωματικά φαντάζει ετοιμοπόλεμος.

Με την ενεργοποίηση του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ στη γραμμή κρούσης αξίζει να ειπωθεί και ένα εντυπωσιακό επίτευγμα που τον συνοδεύει καθώς στις περιπτώσεις που ξεκινά από θέση βασικού μετρά ισάριθμα γκολ! Ενδεικτικό το γεγονός πως χρίστηκε σκόρερ τόσο στην εντός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Κηφισιά, όσο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό που επίσης έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ρουμάνο προπονητή, καταγράφοντας ακόμη ένα τέρμα κατόπιν της επιστράτευσής του από τον πάγκο με Βόλο.

Άξιο αναφοράς συν τοις άλλοις πως ξεπέρασε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη συχνότητα σκοραρίσματος ανά αγωνιστικά λεπτά, εκεί που μέχρι πρότινος τα ηνία κρατούσε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός με ένα γκολ ανά 135΄ με τον 18χρονο -πλέον- στράικερ να εκθρονίζει τον συμπαίκτη του καταγράφοντας ένα γκολ ανά 88΄! Κάτι που φαντάζει άκρως εντυπωσιακό δεδομένου πως έχει αγωνιστεί σε πολύ λιγότερους αγώνες εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

«Θέλω να βοηθάω την ομάδα, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζω να δουλεύω καθημερινά με ταπεινότητα και σταθερά βήματα» φροντίζει να επισημαίνει ο 18χρονος στράικερ έχοντας προσηλωθεί κατ΄ αποκλειστικότητα στη δουλειά του και διατηρώντας χαμηλούς τόνους ενόψει συνέχειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία ο Φόντεν!

Ο Φιλ Φόντεν αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς από την ένωση αθλητικών συντακτών της Αγγλίας (FWA). Ο 23χρονος Άγγλος διεθνής, ο...

Στην ίδια κατηγορία