Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Αντόνιο εκεί που νιώθει… άνετα

Δημοφιλή

Μετά τα δύο διαδοχικά αποτελέσματα μακριά από τη νίκη στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ μετατοπίζει την προσοχή του στην εκτός έδρας απαιτητική δοκιμασία στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό που αντιμετωπίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλάζοντας… πίστα. Ενδεκάδα… αλλαγών από την άμυνα έως την επίθεση, με την επισήμανση της παρουσίας του Μάρκος Αντόνιο από την αρχή της αναμέτρησης ως εσωτερικός χαφ δίπλα στον Σουαλιό Μεϊτέ.

Δεδομένης της υπεραριθμίας στη μεσαία γραμμή και εξαιτίας του τραυματισμού που «κουβαλούσε» από τη Λάτσιο ο Μάρκος Αντόνιο έχασε έδαφος και ως εκ τούτου μετατοπιζόταν κατ΄ανάγκη σε ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τον εκάστοτε προωθημένο επιθετικό. Μία θέση μακριά από τη φυσική του που όμως φρόντιζε να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τονίζει πως ανάλογες αλλαγές μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

«Ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο δεκαριού ο Μάρκος Αντόνιο. Έχει ισχυρή ποιότητα, μάχεται και παλεύει. Δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για εμάς» είχε επισημάνει χαρακτηριστικά προ λίγων μηνών ο Ρουμάνος τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου, ξεκαθαρίζοντας πως ναι μεν ο 23χρονος Βραζιλιάνος έμεινε πίσω στην ιεραρχία των χαφ, εντούτοις φαντάζει μία αξιόπιστη, έξτρα λύση στο «10».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία